Kuupäev: 27. January 2013, kl 17.14
Tubli, mul nii hea tulemus pole, kaal 75,1, seega -0,1, aga esmaspäevaks on see 100 kindlasti tagasi. No pole hullu, tean, et saan hakkama , pean ainult ise tubli olema.
Mu vanem tütar on väga palju uurinud toitumise mõju enda ja laste arengule ning tänaseks päevaks on nad täis taimetoitlased.Algul olin väga vastu, et ise küll , aga lapsed...
Kuid nüüd peale 2.aastat jälgimist , olen veendunud, et ta on õigel teel. Seega, kui lugesin Su kommentaarist, et mees toob krõpsu, tuli mul meelde mu enda kogetu, kui ühel päeval nägin meie poes ema , kes umbes 4-5.a. lapsega ostid suure paki krõpsu ning 2 l coca , kui oleksid ema näinud , siis saaksid aru, miks tahtsin ta juurde minna ja raputada, kuule , mida teed. Aga siis mõtlesin, kindlasti ta ütleb, mis see sinu asi on ja tal on õigus, Iga üks elab oma elu.
Mis mu jutu mõte, olen hakanud ka ise jälgima, mida suhu pistan ja õudusega avastanud, et see mis on ebatervislik, on nii hea( jäätis, koogid, kommid jne,), kuid selle kohta on mu tütrel oma teooria mida need asjad sisaldavad, et isu just tekib ja mida need meie kehakaaluga teevad. Mu lapselapsed on hästi arukad, allergiaid pole, hambad on kui pärlid ja kuidas nad teineteist hoiavad(oli ju pisipoiss oma õe sünnihetkel kõrval, kodusünnitusel)
See on kõik väga põnev teema ja mu tütar valmistab kodulehte selleks, et kui valmis saab ja sul huvi, annan teada, aga usu, see kõik on väga huvitav.
Oh, kui pikk jutt sai. Oleks nüüd nii palju iseloomu, et sokolaadi ei sööks ja head veini peale ei jooks, läheks kaal ka siis alla poole. Aga küll saame hakkama, on ju?!?