Kuupäev: 21. June 2013, kl 07.48
Tere mu armsad!
Tere tulemast ka kpalandi,edu sind saatku!Septembriks küll 23kg on võimalik,kuid tohutu enesetapp

)
Minu kaal siis 67,5

Tahaks nüüd küll loota et juuliks saan -20kg kätte,kuigi olen praegu vabalt võtnud ja mitte eriti pingutanud,jälginud küll veits söömist,kuid näpuga järge pole ajanud
Olen tagant järgi analüüsinud et peale 69,5 on olnud iga 0,5kg paras võitlus ja pendeldamine nii et kokkuvõttes on kuus läinud 1-1,5kg vähe kuid ikkagi on läinud ja see teeb nüüd rõõmu.Loodan et nii vaevaliselt minev kaal ka salvestub ja keha harjub paremini ja ehk ka aju jõuab järgi,praegu tõesti esimest korda elus ei paina mind mõte kas ikka võtsin alla või mitte,läksin sellega magama ja ärgates vasardas et pean alla saama!!(Tiksun siis vaikselt oma eesmärgi suunas,võtan väiksed ampsud,kui saan septembriks 65 ette on hea kui ei siis mulle olulisem oleks mitte juurde võtta.Aga ei ennusta vaid katsun süüa et elada mitte vastu pidi!
Kõigile head kaalumist,ilusaid nr ja peatset kaunist nädala vahetust!Nautigem suve,see meil nii üürike!
Päokest ja armastust hinge!KALLID!