Kuupäev: 14. January 2016, kl 13.00
Tervitused üle mitme nädala!
Pirlekene, tänan sind heade sõnade eest
. Pühade aeg oli päris laastav küll, aga võtsin tõesti rahulikult ja mõnuga. Endal ju praegu täiesti vaba aeg, väike tüdruk mul juba 20. dets. saadik kodus, kuni esmaspäevani veel, siis uuesti lasteaeda, täie hooga edasi. Suur tüdruk ka tööst vabadel päevadel koguaeg minu juures, nüüd on lumekühveldamist kõvasti, trennid õhtuti, ega igavust tunda ei saa.
Eile pikendasin Kaaluabi aastaks edasi, muidu oleks tänasest lõpp.
Võtsin end tõsiselt käsile taas 6-st jaanuarist, vaim oli taas valmis täpselt sellel päeval, nüüd aga täie rauaga edasi oma eesmärgini välja
.
Eelmisel nädalal tegin oma 2 aasta trennirekordi: 11 treeningut nädalas. Plaanisin ka 2 nädala rekordit teha, aga naistevärgid segasid juba vahele. Eks järgmine kord. Nii palju pingutada pole omaette eesmärk, aga vahel tuleb tahtmine lihtsalt end ületada, seda head tunnet tunda, et ma suudan rohkemat
. Mina pole ju õuesportlane, olen täielik siseruumis rühmas kargleja, nii lihtsalt on
.
Igal juhul soovin kõikidele tüdrukutele indu ja tahet ja jaksu edasi minna oma eesmärkide suunas ja need kindlasti saavutada. Kõik sõltub ainult iseendast
. Tuleb oma sisemine mina tegutsema panna, siis laabub kõik
.