Kuupäev: 07. October 2013, kl 13.32
Tere kõigile!
Ei jõudnud kohe vastata, aga nüüd siis pikemalt.
Mina sünnitasin hiljuti ja käsil siis rasedukilode kaotamine. 14kg läks pärast sünnitust väga kiiresti ja iseenesest, aga nüüd 7 ülekilo seisab juba mõnda aega. Kuna imetan, siis väga palju toitumist piirata ei saa ega tahagi. Aga olen seda meelt, et mida varem nende kilode mahasaamisega tegelen, seda lihtsamalt see läheb. Pealegi tahaks vanadesse riietesse mahtuda, hetkel kannan veel rasedate riideid
Aga nippidest.
Esimesel nädalal asusin usinalt toidupäevikut täitma ja selle tulemusel loobusin igasugustest näksidest, mis mul muidu märkamatult suhu kaovad. Õigem oleks muidugi öelda, et näkside jaoks ei olnud enam aega, sest selle asemel tegelesin muudkui toidupäeviku täitmisega

Teise asjana asusin ohtralt käruga ringi jalutama. Selline pika aja jooksul mõõdukas liikumine on mul alati toiminud. Aastal 2009 sain igapäevase kepikõnniga paari kuuga 8kg lahti.
Paraku ei saa ma aga siiski oma tulemuste üle uhke olla. Neljapäeval jäi toidupäevik täitmata ja pole seda siiani uuesti alustanud. Samuti pole erinevate asjaolude tõttu jalutama eriti saanud. Piilusin kaalu ja see näitab tunduvalt rohkem, kui reedel. Ise arvan, et see toidupäeviku täitmine on natuke liiga ajamahukas ja selle peale ma lootma jääda ei saa. Püüan seda edaspidi aga ehk siiski 1-2 päeval nädalas täita, et õiged kogused meeles oleks. Siis ehk lihtsam ülesöömisest hoiduda. Ennekõike püüan aga rohkem jalutama minna, sest sellesse on mul rohkem usku.
Kui raamatutest rääkida, siis mulle on varem väga sobinud raamat "Ma teen su saledaks".Seal lahatakse ennekõike toitumisega seotud mõtlemist ja see aitas väga palju. Mõttemustreid on aga raske muuta, peab järjekindel olema, seetõttu on mul sealsed põhimõtted natuke ka unarusse jäänud. Aga raamat on kapinurgal lugemiseks ja motivatsiooni tõstmiseks valmis pandud

Mulle väga meeldis ja ehk sobib kellelegi veel!
Edu kõigile ja pea püsti!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Katrika 07.10.2013 13.35.