Kuupäev: 07. January 2014, kl 01.05
Kes trenni teeb või kasvõi jalutamas käib ja kel vähegi võimalik, ostke pulsikell.
Ma ostsin ja selle kasutamine motiveerib kaalu langetama. Tekib isegi väike hasart, kui nt olen rattaga sõitnud x minutit ja nt 260 kalorit põletanud. See teadmine paneb veel pingutama, et 300 kalorit täis saaksin.
100% tõe pähe ei saa muidugi ühegi masina näitu võtta, aga minu pikkust ja kaalu arvestades tean palju kaloreid ma olen põletanud. Olen neid võrrelnud nt kaaluabi või muude allikate näitudega ja päris tihti erineb minu tulemus nendest keskmistest. Kui rohkem põletada, siis pole hullu, aga kõigil tuleb ette päevi, kui need trenniga teenitud kalorid nt kellegi sünnipäeval koogi näol sisse saab mugitud

Vahel juhtub seda isegi tihedamini. Tublilt trenni tehes, aga teenitud kaloreid valesti lugedes ja neid ära süües võib see kaalu tõsta/ seisma jätta ja siis on kerge libastuda.
See ei pea võib-olla kõigi puhul paika, aga enda ja tuttavate kogemustest väike soovitus- sisestage trenni minuteid/ kaloreid alati vähem, sest suure tõenäosusega sai neid ka arvatust vähem kulutatud.
Seda sain ma muidugi peale pulsikella ostmist teada, et hularõngast ei keerutanud ma piisavalt kiiresti, et oma "tsoonis" olla ja tõhusalt rasva põletada.
Tegelikult kõige olulisem on minu jaoks see, et intensiivset trenni tehes näen kohe ära oma südamelöökide sageduse ja tänu sellele ei hakka ennast lõhkuma vaid tõmban natuke tagasi.
Sellest kõigest on ilmselt mujal kaa palju juttu olnud, aga peale kuud lorutamist tunnen ma end eriti motiveeritult ja loodan, et nakatan kellegi veel samasuguse hasardiga
Ma ise kaalun end kaa pea iga päev hommikul, sest tunnen, et see motiveerib mind. Mõnel päeval võib-olla söön õhtuks nt 300g kaaluva kalorirohke hiina nuudlika, aga mõnel teisel päeval söön õhtuks 5 kg tomateid (natuke äärmuslik näide, ei harrasta sellist asja

). Kui see kaalult raskema toidu päev juhtub olema neljapäev ja kaalumine on reede hommikul, siis loomulikult on kaalunumber suurem ja tundub nagu kogu vaev oleks asjata ja siis teadagi mis juhtuda võib

See mitu x nädalas kaalumine annab minu jaoks sellise reaalse ülevaate asjast