Kuupäev: 08. January 2014, kl 17.50
Roosaroos, koristamine on ju kaa trenn tegelikult.
Ursull, loodan, et saad varsti graafikusse tagasi. Mul võtab see alati nädalaid, aga graafiku rikkumiseks piisab ainult paarist päevast. Hetkel saan ööpäevas und umbes 4 tundi. Koju tulles üritan tegevuses püsida ja väikest uinakut ei tee, kuigi väga tahaks, muidu ei saagi oma unerežiimi korda. Väsimus tapab jubedalt ka motivatsiooni.. Täna sain varem koju, autos mõtlesin, et nonii kasutan aega targasti ja teen väikese trennni. Uksest sisse, trenni riided selga ja mõtlemata hüppasin ratta selga. No üldse kohe ei viitsinud, aga sain endast võitu. Loodan, et tänu sellele tuleb ka uni varem.
Ursull, kas sa trenni jõudsid siis?
Ma olen varem alati üksi oma kaalu üritanud alla saada. Eelmise duelli (esimene üldse) teemas ei kirjutanud ma midagi. Sel korral mõtlesin, et postitan rohkem ja osalen vestluses, ehk aitab see rajal püsida. No et külmkapi kallal käimise asemel kirjutan ja loen hoopis siin. Eks ma siis annan teile mõne aja pärast teada, kuidas sellega siis läheb.
Kahju, et mul poes käidud. Ajasite mul suu vett jooksma selle lillkapsa ja hiinakapsaga..
Küsimus kõigile. Kas olete oma toitumist palju muutnud? No näiteks puuviljade ja juurviljade tarbimist. Ma olen mõnelt tuttavalt kuulnud, et nad ei tarbinud juurikaid varem üldse. Mõned lausa vihkasid neid, nüüd söövad hea meelega.
Kas tarbite selliseid tervislikke asju kaa, mis teile väga ei meeldi?
Ma ise olen alati igasugu juurikaid väga armastanud. Selles mõttes menüüs väga muutusi ei teinudki, lihtsalt teatud asjade koguseid vähendasin.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati siucra 08.01.2014 17.52.