Kuupäev: 16. January 2014, kl 19.38
Tere kõigile uutele!
Oi kui tige ma olin eile, et see leht maas oli. See on mul juba selliseks igaõhtuseks rutiiniks saanud siin kaalu sisestada ja foorumit lugeda ja siia kirjutada. See motiveerib väga ja nii hoian külmkapis kaa eemale. Ma pidin lausa kõik kalorid välja arvutama, et kindel olla, et midagi üle ei läheks.
Ma ei suudaks ilma muusikata isegi 15 minutit seal lindil vastu pidada.. Ma jõusaalis ei käigi enam, teen kodus trenni ja käin metsas jalutamas. Kodus ratta peal või hulatades vaatan alati telekat. Ilma vist ei suudaks. Metsas käin ilma muusikata, naudin loodust ja vaikust
Natuke hilja vist on, aga tegin eile endast paar pilti. Oleks pidanud kohe alguses tegema, kui mul need ülejäänud kilod seljas olid, aga pole hullu. Pole veel nii palju alla võtnud. Aga sel korral tahan, et mul oleks pärast piltidega võrrelda neid enne pilte

Kui ideaali saan, siis julge üles kaa panna kusagile ehk
Mul on peegli külge kleebitud igasugu motiveerivad kirjutised, et iga kord mööda minnes on hea meelde tuletada miks ma selle kaalulangetamise ette võtsin.
Ja hea uudis on see, et olen jälle hularõngaga sõbraks saanud.
Edu kõigile homseks kaalumiseks! Mul hetkel tõotab ikka väikest miinust, aga eks homme selgub.