Kuupäev: 18. January 2014, kl 03.20
Eriti tore on, kui mõnda vana lemmikut pole raatsinud ära anda ja see uuesti seljas ilus välja näeb on või üldse selga mahub

Mul mõni selline asi ikka kapis on veel. Eks ma varsti kaevan nad kapist välja jälle

Tead, Ursull, ma täitsa usun, et see 3-ga algav number kaa ükskord tuleb.
Oiii kui hea tunne see ikka on, kui number väiksemad riided selga hakkavad mahtuma
Kui te viitsite, siis rääkige oma siia jõudmise lugu kaa.
Ma teen siis otsa lahti
Ma olin noorena väga sale, aga siis järsku võtsin vähem kui aastaga 15kg juurde. Ilmselt oli puberteedil oma roll. Elustiilis mingeid muutusi ei toimunud ja olin jätkuvalt väga aktiivne, kaal oli alla 60.
Mingi aeg muutus menüü jube laisaks (pitsa, šokolaad, ja muu rämps). Tegelikult olen terve elu jube maiasmokk ja snäkkide armastaja olnud. Tol ajal ma seda kaalu väga tähele ei pannudki, aga väike vaevumärgatav polster hakkas kõhu ümber tekkima. Mäletan veel aega, kui olin umbes 18 ja kaalusin 63-65kg. Tol ajal hakkasin tihedamalt väljas käima ja ka alkoholi tarbima ja sealt see allakäigu trepp algas. Ma ei elanud enam kodus, käisin peol, ajasin pidevalt mingit jama näost sisse, sest aega ja viitsimist süüa teha polnud.
Käisin ilusti tööl ja kõik oli hästi. Hakkasin Kaalujälgijate punkte lugema, aga nagu te teate, alkohol ei käi kaalu langetamisega kokku. Kuna ma pole kunagi pohmellide all kannatanud, siis sai sellest sõbrannadega veinitamisest ja väljas käimisest suht igapäevane tegevus. Polster kasvas ja kasvas. Peamiselt kogunes kogu see rasv kõhtu ja sangadeks.
Poes riideid ostes kirusin, et kuidas need tootjad neid riideid nii kuradi väikseid tegema on hakanud. Sain aru küll, et ma natuke suurem olen, aga kui suur, sellest ei saanud aru, sest minu silmis vaatas peeglist ikka vastu suurus 38, lihtsalt natuke paistes.

Ilmselt probleem oli selles, et jalad ja käed ei rasvunud.
Nii ma siis jamasin ja kirusin, kaalu langetamine ei õnnestunud kohe üldse ja üks hetk lihtsalt ütlesin endale, et olgu, lepi siis sellega ja naudi vähemalt elu. Ära kiusa ennast ja hakka kaalu langetama, kui valmis oled.
Paar aastat võtsin vabalt ja ma ei mäletagi millal see murdepunkt võis tulla. Võib-olla üks neist kordades oli see, kui üks naine poes heatahtlikult küsis siis, et mis see tähtaeg teil täpselt siis on.
Mis ma talle siis vastata oskasin. Midagi. Sain kurjaks ja marssisin minema, ta üritas küll vabandada, aga ma olin ikka päris solvunud. Tõde teeb haiget ju

Hiljem mõtlesin, et sellest toredast memmekesest oli natuke kahju, kuigi tegelikult ta oleks võinud natuke taktitundelisem olla. Meie ühiskonnas on juba piisavalt paksukesi, kes ei ole rasedad.
Enda raskusega leppides hakkas tegelikult ka kaal kuidagi lihtsalt langema. Väljas käisin küll harvem, toitumist ei jälginud, aga tegin natuke trenni. Sõitsin rattaga kooli ja käisin ujumas. Kogu see trenn tuli nii loomulikult, et ei pannudki tähele, kuidas kilod kukkusid (kaalusin 65 ringis) Mingi hetk jäin koduseks ja kogu see trenn jäi ära ja kilod tulid tagasi. 69 juures ütlesin, et aitab ja eelmisest veebruarist olen siis jo-jo-tanud. Parim tulemus oli septembris 64,7 ja siis lasin asja jälle käest, aga nüüd on tõsi taga..
Kogu mu rasv on mu kehale kogunenud ainult minu enda süül. Ei ole mul lapsi ega mingit suurt stressi olnud. Lihtsalt suur laiskus, armastus veini ja juustu vastu