Pärast seda tulin koju ja tegin sauna. Istusin kohe kaua saunas ja higistasin mõnuga.
Äkki näeb järgmisel kaalumisel ka juba 88-t!
, kuigi seal on vast +2 kraadi, lumi aga sama külm kui õhutemperatuur (eilsel õhtul siis -20).
Alkoholi aasta algusest tarbinud ei ole. Tegime elukaaslasega kokkuleppe, et suveni ei tarbi ka! Sellest tulevad ju alati korralikud kalorid...
! Mmmmm...
Õnneks reedeni on veel kõvasti aega ja kook on kaa otsas.
Täna kõnnin siis pikema ringi metsas ja hulatan kaa natuke, kaloreid siis kaa päris täis ei söö
See tähendab, et esimese ja viimase söögikorra vahe on 10 tundi ja siis 14 tundi on maol täielik puhkus. /vett ikka joon/ Esimestel päevadel oli veidi harjumatu. Aga lükkasin hommikusöögi veidi edasi, et õhtusöök ei oleks mitte kell 17 vaid 18. Ja loomulikult ei õgi ma siis kogu selle 10 tunni vältel, vaid toitun ikka mõistlikult ja tervislikult. Näksimisi on vähemaks jäänud. Magusaisu ka veidi taandunud. Trennis käin jälle. Vahepeal oli paus, sest vererõhk oli jube kõrge ja kõik minu lemmiktrennid olid suisa keelatud. Tohtisin ainult n.ö kulgeda ehk rahulikus tempos kepikõnd, suusatamine ja ujumine oli lubatud. Aga noh liigutama peaks veidi rohkem.
Muutsin ära.

nii saengi tasa ja targu oma pekki
muidugi hullult tahaks näha iga nädal vähemalt -1kg aga jään realistiks
ja vaatamata oma suurele kaalule näen tegelikult spordisaalis peeglis päris hea välja

Tähistan tervislike snäkkidega ikka ja alkoholi jätan vahele
Õnneks haige olen väga harva.

.Läksin siis pärast tööd koju ja vaaritasin kibekiirelt potitäie kuubikuteks lõigatud kartuleid,millele lisasin kartulite valmimisel konservi hautatud veiselihaga.Ajas asja ära küll ja kunagi minu lapsepõlve ajal tegi isa seda toitu päris tihti,vahel ka sealiha konserviga.No ok,isu sai täis,mõtlesin,et ega see vast hull kaloripomm ka pole,aga kui raske mul pärast olla oli.Jeerum,ei jõudnud õhtusel kõnnil kuidagi end käima saada,lõpuks,kui kergem hakkas,oli kodu juba lähedal ja tulin koju ära.
.
.

Lootsin isegi 84 ette saada, aga ei õnnestu veel. See nädal tõbine ka olnud ja vaid 2 trenni teinud terve nädala peale. Laps ka haige, seega temaga on saanud kodus passida.
Nimelt mulle pakuti võimalust teha veidi sensuaalsemaid pilte endast ehk siis veidike paljastavamaid. Aga tahaks ju piltidel hea välja näha. Seega mul umbes 2-3 kuud aega pingutada, et end veidi rohkem trimmi ajada. Ühtlasi oleks mehele sünnipäevakink ka olemas
Järgmisel nädalal tegutsen aga teistmoodi ja seljatan oma mugavuse ning teen omale rohelise salati karbiga kaasa!