Kuupäev: 16. March 2014, kl 00.31
Tere tüdrukud

(muide eelmine postitus läks kaduma, kui keegi seda näeb siis andke teada)
Vaadake nüüd, mis te oma suurte miinustega teinud olete, õues jälle talv

. Aga ütlemata tublid olete olnud, au ja kiitus teile
Mina tegin täna suurpuhastust korteris, et ülejäänud aja nädalavahetustel, kuni sügiseni maal veeta.
Kõik sai tehtud, kuid eelmise aasta õunad olid veel alles ja mees soovis hirmsasti kooki, siis nii saigi tehtud. Mina seda eriti endale lubada ei saa, siis huvitav kuhu ma selle plaaditäie kooki panen??

Ehk on ettepanekuid?? See oli muidugi nali, küll see otsa saab ja jääb veel puudugi.
Lõunaks tegin täna hakkliha-kapsahautist. Kas teie teadsite, et seda nimetatakse ka laisa-kapsaks??
Mina ei teadnud.
Nüüd siis teie juurde.
Urts: Aitäh heade soovide eest. Sinu eelmisel nädalal kirjutatud luuletus on sellel nädalal justkui mulle. Annab innustust, aitäh. Minu kaaalunumber seekord ülespoole ja tuju allapoole. Sinu kaaalunumber on ju miinusega. See on hästi, kuigi peame käima jah SIRGEL joonel

. Edu
meile!!
Eskata: Sinu postitus eelmisel nädalal on ülipositiivne (külmkapp ahvatlustest prii). Üritan ka nii, kuigi mees võitleb selle vastu, mis suudab

Oled enamvähem sama KMI-ga kui mina, nii, et võistlusmoment ehk on olemas. Jalutan, kuid otseselt trennis ei käi
Rõõmurull: tere tulemast ja jaksu sulle. Igati tubli tulemus sellel nädalal. Jätka samas vaimus ja innustad meid kõiki.
Mar11: ei käest ma ennast ei lase. Kui juba olen otsustanud selle duelliga liituda, siis nui neljaks, lõpuni välja. Iga tagasilöök on justkui obadus otse otsmikusse

Kaalukaotus 1,1kg on üsna muljetavaldav.
Birika: Sul on imeline mees, kes arvestab sinu soovide ja tahtmistega (puuviljavaagen)

. Sinu miinus ka sellel nädalal tõestab, et oled tubli trennitaja ja endast igati lugupidav daam. Kartulis muide on väga palju kasulikke aineid. Ära sa selles küll mingit ohtu kaalulangusele näe. Samas vaimus jätkates, sobib väljavalitud kleit sulle paari nädala pärast ideaalselt
Karuke36: Ära ole edaspidi nii vaikne. Kui keegi ei kirjuta, siis tee seda sina ja innusta meid kõiki. Oh, ikka need patareid veavad alt

. Küll see kaal ka langeb. Joo vett

ja jookse, kuigi ilmadega veab nüüd vähe viltu. Küll see 6 ka kaalule ette lööb. Hoian sulle pöialt.
MTU: Sinu rõõm on ka meie kõigi rõõm. Jess-jesssss

, tubli oled ja jätka samas vaimus.
Karuke03: -0,2 on ju igati hea. Ole tubli ja kirjuta oma kommentaare ikka edasi.
msislander: mina ka ei suuda vahest arusaada, milles jama. Eile oli +0,2kg, täna on see kadunud ja rohkemgi veel. Ootame koos paremat järgmist reedet

. Kuid, kui sinu tulemust vaadates, siis -0,3kg on igati hea.
Mereuru: Ei saa mina aru, miks sa piinlikust tunned???

Pole vaja. Sul pole midagi häbeneda. Oled olnud meile kõigile eeskujuks ja tagasilöögid näitavad, et oled ikkagi inimene. Tasakaalu otsime me kõik. Ära põe, oled ju ESSA
Porthita: Tubli oled. Tundub, et oled terveks saanud ja asi toimib. Oh, oleks see minu +0,2 vaid vesi

, see lihtsalt puhas pekk.
Monika9999: Tubli. Otsest trenni polegi vaja, kui toitumine korras. Jätka igaljuhul. Jalutamine on väääääga hea. Ka mina jalutan ja ei tee otseselt mingisugust trenni
Ullala: oled meie 5-s. Hõissassaaa ja trulllalllaaa
Meid on siin duellitamas meeldivalt palju, kõigile ei jõua isiklikult kirjutada, kuid kõik, kes püüavad, on igati kiitust väärt