vöi on ka teisi minusarnaseid ???

Siis ei lase jõululauas rihmal vaikselt lõdvemaks jääda, et ikka veel ja veel mahuks 
Ja kui sulle Kairika sobib, siis võiks ikka aasta lõpuni siin edasi lasta. Ilusat Rootsi reisi sulle ja teistele väikseid kaalunumbreid uueks nädalaks. Ps hetkel täiskuu ja kohe hakkab kuu kahanema ja siis ka kindlasti kaaaaaaaaaaaal.

Ja lisaks avastasin, et kaal katki läinud, aga loodan, et homme ikka saan töökorda.
Täna hommikul oligi naljaks, astusin kaalule ja vaatasin, et ossssaaa 10 kg kergem, kui eelmine nädal, siis avastasin, et kaalul üks jalg katki.
68,6 kg
Noo ei lähe. Ma olen leidnud enda jaoks komistuskivi. Head soolased toidud, mida kodus teen! Ma varem ei pidanud kokkama, sest poja oli kas piimatoiduline või ajad purustatud juurikaid näost sisse. Nüüd, kus ta sööb kõike, siis ma pean kodus tegema korralikult süüa. Ei saa ühelgi päeval niisama kulgeda lasta. Toit peab olema olemas, sest laps peab sööma. Noo nii ja nüüd ma täitsa hädas kohe. Ega halba toitu ju ei tee
Aga ei....mees mul nii nummi ja alati ütleb peale kaalumist, et seisak on iga kell hea. Peaasi, et juurde ei tule!