Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
MURE!!!
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 20. November 2014, kl 14.30

Kirjutan siia ka, kuna hakkan juba arvama, et ma olen kas nähtamatu või on mul ainukesena selline probleem, aga saatsin 03.11.2014 Kaaluabile sellise kirja, hiljem panin sama teksti siia foorumisse "kaaluabi uudiste alla" ja siis nende FB lehele - vastust ei ole ma ühestki kohast saanud ja probleem on ka endine:

"Probleem on selles, et ükskõik millise eesmärgi, või ükskõik kui pika-lühikese aja peale, ma sisestan, annab ta mulle vaid kaks kcal varianti - 1200 millegagi või 1700 millegagi.

Tütar tegi ka kasutaja ja tal sama lugu - annab 1400 millegagi ja 1900 millegagi.

Sellise programmiga tõenäoliselt mingit õiget tulemust ei saa ja ma arvutan oma kaloreid juba ise, kuna olen pikka aega teinud ja tean orienteeruvalt, palju ma süüa võin, et kaalu kaotada." JNE.

Kas teil, teistel kasutajatel, ei ole sellist probleemi ja teile annab erinevate kaalueesmärkide ja aegade sisestamisel erinevad kalorid tarbida. Mulle tõesti annab vaid 2 varianti ja see variant, mis ma pikema aja peale panen on tegelikult norm, mille ta muidu on lugenud mulle kaalu säilitamiseks.
Loodan, et saate aru, mida ma silmas pean.

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: siucra
Kuupäev: 20. November 2014, kl 18.51

Tere!

Tegelikult mul on siin sama probleem. Uut eesm2rki s2ttides pakkus kaaluabi mulle kas 1200, 1700 v6i 1900. Kuna ise olen kaa siin pikemalt kasutaja olnud, siis tean ka umbes, mis mu n2dalane norm on. S2ttisin enda normi siis ise paika sellega, et muutsin lihtsalt eesm2rke ja lisasin treeninguid, sest yldiselt mu lemmik funktsioon on see, et kaaluabi n2itab mulle 2ra, mitu % ma soonud olen ja palju veel syya v6ib. Tegelikult selline m2ssamine h2irib kyll, niiet oleks tore, kui see see korda saaks..

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 18.51

Jah, minule annab samamoodi ainult 2 varianti, täpselt 500 kalorilise erinevusega, ükskõik millise eesmärgi või ükskõik millise nädalate arvu ma sinna sisestan.
Mina maksin eile 1-aastase liitumise eest 25 eurot ja ei ole huvitatud sellisel kujul toimivast toidupäevikust, kus saan asja ikkagi ainult kuidagi poolikult teha.

Ei ole rahul. Loodan, et tehakse kiiremas korras korda !

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 20. November 2014, kl 21.51

Seda ma silmas pidasingi, et uued tulijad võivad saada nt. selle kaloraazi, mis on suurem, kui panevad pikema perioodi ja pettuvad, kui kaal ei lange, kuna suurem kalaoraaz, mis see programm praegu annab kaalu langetamiseks, on tegelikult kaalu säilitamise oma sad smiley

Aga kuna kaaluabi ise ei reageeri probleemile, siis tundub, et nad ongi nüüd vaid raha küsimise peal väljas. Mul endal on aasta makstud ja tütar võttis ka just aastaks liitumise.

Eks ma ootan veel, aga kui müüjatelt mingit reageeringut ei tule, siis plaanin tarbijakaitsega ühendust võtta - see on tegelikult petmine ju.

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Kidi
Kuupäev: 20. November 2014, kl 22.20

Ilmselt on siia üks põhivalem pandud, mille järgi arvutatakse. Ütleb küll, et arvestades sinu kaalu, pikkust, vanust, sugu ja füüsilist aktiivsust, kuid minumeelest siin ei arvestata pikkust ja vanust. Pikkus loeb valemis palju, ka on omad mõjutused vanusel. Seega ei saagi siin antud päevane norm olla 100% õige.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kidi 20.11.2014 22.24.

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. November 2014, kl 23.32

Isegi kui see valem , millega KA peaks seda päevapiir arvutama, ei arvesta pikkust ja vanust, siis peaks see päevanorm olema ikkagi iga muutuse puhul erinev. Ei saa olla nii, et :

eesmärk 65kg, 8 nädalaga .....söö 1400 kalorit
eesmärk 65kg, 9 nädalaga .....söö 1400 kalorit
eesmärk 65kg, 10 nädalaga ... söö 1400 kalorit
eesmärk 65kg, 11 nädalaga ... söö 1400 kalorit
eesmärk 65kg, 12 nädalaga ... söö 1900 kalorit
eesmärk 65kg, 13 nädalaga ....söö 1900 kalorit

Minule pakub päevapiiriks täpselt niimoodi kahte erinevat numbrit täpselt 500 -se erinevusega.

vanasti igatahes sai omale kenasti soovitud kaloraazi toidutabelisse sättida. Keegi KA haldajatest peaks veidi süsteemi üle näppima. Mind paneb veidi imestama, et ei reageerita kui on kirjutatud juba nii meilidele, FB-sse ja seda juba mõnda aega tagasi. Oleks ma teadnud, siis ma poleks liitumist siia teinudki ja ilma asjata raha kulutanud. Hea tahtmise korral leiab ju mõne teise koha ka kus oma toidupäevikut pidada.

Lugupeetud KA meeskond. Võtke palun kiirelt midagi ette !



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 20.11.2014 23.35.

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Kidi
Kuupäev: 21. November 2014, kl 03.53

Ma pole väga ammu siin toidupäevikut täitnud ning on märkamatta jäänud, et miskit muutunud. Ma mitmeid aastaid siin kasutaja olnud ning uurisin omi vanu asju, siis numbrid olid teistsugused küll.
Arusaadav, sellisesse keskkonda liitud, siis ka ootad, et kõik toimiks, seda enam, et tasuline teenus.
Loodan, et lähiajal KA meeskond võtab ühendust nendega, kes kirjadega pöördusid või mingi avalik teadeanne ning parandavad vea smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
hot smileyRe: MURE!!!
Saatis: pallikas
Kuupäev: 22. November 2014, kl 16.38

KA on mälukas- ma maksin 1 kuu tagasi aastase pikendamise eest 30 EUR-i ja täna ütleb, et mul periood läbi ja pikenda. Läksin isegi pangast vaatama - äkki on midagi valesti- kuid kõik on minu poolt korras.Oleks mõni telef. nr.- vist on õigem tarbijakaitsesse minna.hot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 23. November 2014, kl 19.52

Tundub küll, et keegi sellega enam ei tegele siin, vaid raha jookseb sujuvalt nende kontole sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: pallikas
Kuupäev: 24. November 2014, kl 12.40

Saatsin KA meilei ja helistasin ka tarbijakaitsesse- ootan 15 päeva - eks siis näis.thumbs downthumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: karuke03
Kuupäev: 25. November 2014, kl 08.22

Just nii ta on,kuna olen väga vana olija,tühja et nad ei reageeri kui küsid nõu või abi,ka selle leijad lõpuks ise,kuid just need kes alustavad,nende jaoks see kcal on kõigil pea sama ja juba väga ammu on sellele nii vihjeid kui ettepanekuid antud,seis 0 ümmargune ja vihale ajav.
Väga mugavaks on läinud,sest naised omavahel suheldes leiavad ise selle kuldse tee,kuid nii ei peaks olema.Nördinud ja kuna see kestab juba mitte nädalaid vaid asi kisub ikka juba poole aasta peale siis ilmselt peaks pöörduma tarbijakaitsesse,raha ju tilgub endiselt aga tulemus ei olegi enam 0 vaid kisub miinustesse!yawning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: pallikas
Kuupäev: 26. November 2014, kl 21.48

No nii- mina sain KAga asjad korda ja veel päris kiirestispinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 26. November 2014, kl 23.00

Sul siis läks hästi!
Paraku kaloraaziarvestus ei ole ikka muutunud.
Võtan ennast siis ka kokku, et see tarbijakiatse avaldus lähiajal ära teha, äkki saan ka lõpuks vastuse smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 30. November 2014, kl 11.20

Kuna kaaluabi poolt on ikka vaikus, siis tegin tarbijakaitsesse avalduse ära ja vaatame, kas saab selle programmi siin korda ja mingigi vastuse peale kuu aega ootamist.

Valikud: VastaOsunda
Re: MURE!!!
Saatis: Chilly
Kuupäev: 01. December 2014, kl 21.53

Ka päris vihane siin! Sama häda, et pakub vaid kahte võimalikku kaloraaži, ükskõik mis numbreid sisestan, aga - mis mõte sel asjal siis üldse niimoodi on??? Tasulise teenuse eest peaks keegi ikka vastust ka kandma ja kui enam ei suuda/ei taha/ ei saa, siis peaks asja ära lõpetama lihtsalt ehk? sad smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.