Kuupäev: 30. July 2015, kl 17.25
Mu meelest see kinkekaardi mõte on väga hea. Kokkusaamise mõte samuti.
Mul tänasest tähtajatu puhkus ehk siis tulin töölt ära

Nüüd jagub motti ka ja täna olen päev otsa igasugu mõnusaid tervislikke asju söönud, mida tööle ei andnud kaasa vedada. Mul võikudest ja muust taolisest mugavast kraamist jube kopp ees juba.
Esimene päev vabadust ja tegin palju plaane tänaseks, aga mees võttis hommikul mu auto (enda omal mingi jama) ja olen kodune ja tänu sellele tegin hommikul mõnusa ringi rattaga ja nüüd käisin koeraga metsas jalutamas.
Anett, sind võib ainult kiita, sa meil siin hetkel üks kõige tublimaid
Ma siin kuulan neid jutte, et füsiod ja massažid ja asjad ja mõtlen, et tahaks kah, aga tegelikult ju ei taha vigastusi ja neid asju selleks

Ma vist pean lihtsalt endale ise eesmärgi seadma, et kui kaalu jälle 60 peale saan, siis luban endale mingeid mõnusaid protseduure. See siis lisa motivatsioon mulle selle 5 kg võistluse juurde

Kaua ma siin jändan oma viimase paari ülekiloga, aitab küll juba
Sellest suve lõpu tundest ärge parem rääkigi, ma tunnen õhus juba sügise lõhna ja kuigi sügis mulle väga meeldib, tahaks natuke suve ka nautida. Loodetavasti me leiame järgmiseks-ülejärgmiseks nädalaks mingi soodsa puhkuse variandi ja sõidame veidiks kusagile kus päike ka paistab.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati siucra 30.07.2015 17.26.