Kuupäev: 04. December 2015, kl 09.14
Heip!
Mina poolest novembrist olen suunanud oma treeningud nüüd rohkem siseruumidesse ehk siis rohkem üldfüüsilist ja ujumist. Jooksmas käin ikka, aga vähem, sest novembris ju jooksjad puhkavad (aktiivselt

) Tundub, et tegin õige otsuse kui jõusaali läksin ja teen juurde veel päris karmi kõht/selg/tuhar trenni. Juba riiete järgi on arusaadav, et keskohast on mõni cm kadunud. See mul ju suurim probleem. Lihast on ka juurde tulnud ja samuti käed on veidi tugevamaks saanud, et jaksan juba vähemalt 20 kätekõverdust järjest teha.
Mädzi, sa võiksid meiega FBis liituda, see pole keelatud

saaks ka lobiseda. Triatloni mõtteid mõlgutan isegi, et võiks järgmisel aastal 1 kergema varjandi ära proovida. Ratast mul veel ei ole

Tark oleks see talvel soetada.
See nädal ostsin Berliini piletid ära aprilli. Lähen sinna poolmaratonile. Vähemalt 1 võistlus on 2016 aasta kalendris nüüd paigas
Roosaroos, nii toredad uudised. Naudi kohe täiega seda ootuse aega
Tänasest kaalust siis ka. Olin kindel, et pluss tuleb, sest terve nädala oli suur kaal. Patustanud olen vist vaid 1x, tükike juustukooki. Samas 1tükk kooki nädalas on täiesti omal kohal. Eks lihast on veidi peale tulnud, seega kaal ei saagi väga kergesti langeda. Aga noh, minu jaoks on oluline ikkagit rasva % langus ja see ikka millimeetri haaval langeb.