Kuupäev: 05. November 2015, kl 16.24
hatugirl, ära anna alla, proovime koos, mul on ka laps alles kolmekuuseks saamas.
Samasugune memmekas, elab ainult tissi otsas.
Õnneks (ja kohati ka minu suureks "vaevaks"
teeb ta AINUKESE päevase pika une vankris. Ja mitte seisvas vankris, vaid liikuvas - ja seega, kui ma tahan, et ta vähegi mu tissi otsast ära oleks, siis pean temaga käima. Pühapäevane rekord oli 15 km.
Hakkasin samal ajal kuulama hispaaniakeelseid tekste, et kord õpitud keel uuesti kätte saada, siis läheb see aeg ka ludinal - ja ega ma mingit megatempot ei tee, aga nii, et pärast ikka higine ja peab dušši alla saama.
Ehk Sul ka aitab käimine? suuremad lapsed ja pere muidugi tahavad ka tähelepanu, aga ehk see käimine aitab kaasa.
Samas mõistan su hundiisu ja käega-lüüa tahtmist. Endal ka aegajalt, aga ega sellest "tervislikust elust" pole ju kuhugi ega kunagi pääsu, ka peale normaalkaalu saamist tuleb seda ikka mõistuse piires jätkata.
Ise olen uhke selle üle, et piirasin märkimisväärselt koguseid (raseduse ajal sõin ikka kontrollimatult, kaks taldrikutäit oli tavaline), ei söö pirukaid-saiu ja katsun mingitki regulaarsust söökidele anda.
Mis ei tähenda, et ma homset kaalumist julgelt ootaksin...
Aga, ole ikka meiega Hatugirl! Mis siis, et ei edene suure hooga.