Kuupäev: 15. January 2016, kl 07.17
Hommikust!
Oi, kas ma olen esimene kes kaalu täna sisestab? Ärkasin isegi hiljem ja kohmitsesin köögis kauem omletti teha :p
Aga enda -1kg olen väga rahul. Ei oleks julgenud oodatagi nii head tulemust. Arvasin, et kui 400-500g läheb ja ka siis oleks rahul olnud.

Nüüd on juba rohkem lootust, et järgmisel nädalal ehk õnnestub 8 ette saada
Tessy99, äkki Universum tahab sulle märku anda selle patuse mõtte pärast?
Aga jah, kui päevad ka algavad siis teadagi mida see kaal teeb

Kuigi mul peaks ka kohe-kohe hakkama, alaselg juba tuikab, eile oli mega peavalu, aga kaaluga on veel kõik hästi
BIRIKA, ega pärast haigust ei saagi kohe täpselt samas mahus ja tempost trenniga jätkata kui enne haigust. Võta rahulikult. Keha peab end koguma. Kosuta teda mõne boosti tekitava asjaga: c vitamiin!!! Nt 1 astelpajumari=1 apelsiin. Ma ikka 1-2 nädalas teen smootit ja siis astelpaju on seal alati sees. Samuti peaksid kõik põhjamaa inimesed D vitamiini tarbima sügisest kevadeni igapäevaselt. Kuigi jah apteekites müüdavad D vitmiinid on nõrga potensiga, et sobivad vaid lõuna-eurooplastele.
Tervist sulle ja küll jooksurajale varsti tagasi saad
Mina plaanin täna õhtul minna üldfüüsilist trenni tegema 1,5h. Kuna last pole kellegagi jätta, siis tuleb ta minuga maadlusmatile kaasa

Õnneks lapsed on trenni kaasa lubatud ja treener ise on ka hull laste sõber.
Eile tegin oma esimese suusatamise, veidi alla 4km. Asi seegi. Aga tuharalihas tahtis krampi minna. Polnud harjunud sedasorti liigutamisega. Lõpupoole hakkas järgi andma.
Kõigile teistele ilusaid miinuseid!