Kuupäev: 23. January 2016, kl 18.08
BIRIKA, üleme siis nii, et kuni 2h ilma veeta olek on ka minu piir joosta. Aga eks see oleneb tempost. Teinekord võistlustel joostes 10km tahaks igas joogipunktis juua, palav ilm jne.
Samas talvel külm, ei tee nii kiiret tempot üldjuhul, vaid rahulikult jooksen, et saab ka lobiseda kui sõbranna kaasas, siis pole vee järele isu. Talvel joostes ei tohiks kindlasti külma vett juua. Siis peab see termospudel olema leige veega. Aga jah, kui vett mul kaasas ei ole siis koju jõudes kaanin kohe liiter sisse
Tore kui saan abiks olla. Võibolla tundun mõnele targutajana, siis ärge laske häirida. Mulle võib otse ka öelda, kui midagi ei sobi
Mul täna puhkepäev, nii mõnna on olla

Isegi imepisikese toor-šokolaadikoogitüki lubasin täna endale, et olen ka see nädal tubli olnud.
Üritan ikka jälgida seda, et üle 3 päeva järjest trenni ei tee ehk siis 2 vaba päeva nädalas. Eile jälle said üldfüüsilist tehtud 1h40m, täna kõhulihased valutavad. Üldjuhul ongi nii, et kui käin seal Korrus3 trennis ära siis 24h hiljem ma ei naera, sest nii krdima valus on kõhulihastel

Selline mõnna valu.
Homme tahaks suusatama minna või pikka distantsi jooksma, vaatan jooksvalt mille järgi "isu" sel hetkel on, siis seda teen.
Kes Rae vallast ja ei taha üksi liikuda, siis võib mulle hullule märku anda