Kuupäev: 06. February 2016, kl 17.29
Minu jaoks on nende kogustega nii, et mingil hetkel läheb väga käest ära ja siis suudan süüa ikka meeletuid koguseid. Samas praegu on ka selline periood, et näiteks väljas käies ei suuda isegi tervet portsu ära süüa ja pool tuleb kaasa pakkida. Minu eesmärgiks on alati süüa piisavalt palju, et kõht saaks kergelt täis, aga mitte kunagi nii palju, et füüsiliselt tunneksin, et kõht on väga täis. See on minu jaoks kõige lihtsamini jälgitav kaalulangetamise viis
Mis puudutab kaalu, siis see nädal oli üsna edukas - reedene näit oli 71kg, mis tähendab seda, et ainult 1,1kg minna selleni, et näha ära kaalul üle pika-pika aja number 6

siis on jäänud minna ainult see kõige keerulisem osa, st koera saba - viimased viis kg. Järgmine nädal plaanis hästi hästi tubli olla ja kõik snäkid ära unustada. Samuti kõik üleliigsed süsivesikud ja pigem panna rõhku ikkagi jätkuvalt rasvadele.
Täna on mul olnud omamoodi patupäev. Ka patupäeva mõiste on minu jaoks oluliselt muutunud. Kunagi oli patu päev minu jaoks 300g Karl Fazeri šokolaadi, pakk krõpse, pakk dipikastet, jäätis jm ning seda kõike ühe toidukorra ajal. Tänane patupäev oli aga pool topsi jogurtijäätist ja kaks ülimaitsvat proteeinibatooni. Ilmselt paljude jaoks ei ole absoluutselt tegemist patutoitudega, aga minu igapäevasesse tarbimisse need ei kuulu ja seega on minujaoks need sellised vabama toitumise toidud