Kuupäev: 20. May 2016, kl 08.48
Hommik!
Jälle see suur kaalumise päev....ja ma võin endale vitsa tuua! Jälle juures. Eks kuidagi peab see magusa söömine ju mõjuma ka, mida ma terve eelmise nädala põhimõtteliselt tegin ja osake isegi veel sellest nädalast. Üritan siin toiduga jälle tubliks saada, aga noh alati ei õnnestu.
Piisab sellest, et saad kurguvalu ja hoiad end sportimisega tagasi, kui kohe hakkab külmkapiuks kiiremini tööle.
Eelmine laupäev sai käidud siis Tartu Kevadjooksul 10km ja suutsin oma aega 2+ minuti võrra parandada. Peab rahul olema. Lõplik aeg tuli 1:03 millegiga. Ilgelt oleks tahtnud juba seekord alla tunni joosta....alguse kilomeetriajad olid küll ilusad, alla 6 min isegi, aga noh seekord panen küll ilma süüks. Sellise tuulega ma vist pole ennem kunagi jooksnud ja veel vähem võistelnud. Ime, et üldse rajal püsisin. Poole ajast oli tuul tugevalt vastu, mingitel lõikudel oli selline tugev päike, et tahtis põhjamaa inimese üles sulatada. Ühesõnaga väga raske jooks oli. Berliinis mul läks raskeks alles mingil 16-17km, aga Tartus kümment joostes, oli raske esimesest kilomeetrist alates.
Aga jah söömise kohapealt peaks end tõsiselt käsile võtma. Järgmine võistlus on 6 juuni Rapla Selveri Suurjooks ja siis juba selle aasta teine poolik tulemas Narvas.
Eelmisel aastal lubasime sõbrannaga, et teeme selle Kõva Mehe jooksu ka ära pulli mõttes, nüüd siis olen kirjas ja tundub, et kisub ikka selliseks võistlusmomendiks, mitte lihtsalt fun

Vaatan homme hommikul kuidas enesetunne on, kui hea, siis teeb Maardus ühe maastikujooksu ära, et keha laisaks ei lähe vaid asfaldil joostes.
Birika, sa muidu Elvakas vää? Mul õde elab seal kandis ja käin seal suht tihti. Eelmine nädal olin ka seal. Juulis plaanin ära teha oma elu esimese triatloni ja valisin selleks Elva triatloni
Minu plusskaalust hoolimata, soovin ikka kõigile miinust