Kuupäev: 26. December 2016, kl 21.11
Jah,kauneid pühi,palun ärge unustage siiski kaalu kirja panna,ja Suurtükk,sul juba paar nädalat kaal lisamata,ole hea,märgi ära.
Muide,isegi kaalu tõustes ei tasu alla anda,algul mõtled ehk et vaid sel nädalal ei kirjuta kaalu üles,siis on vaikselt teine ja siis kolmas nädal,lõpuks mõtled,ma ei löö käega aga ...
Oleme ju siin grupis selleks,et vormi parandada ning toeks olla nii halvas kui heas.
Minu ettepanek,oleme varemas grupis pidanud kinni reeglist,kes ette teavitamata ei märgi kaalu 4 nädalat,see isik kustutatakse tabelist,võiks seda selleski grupis kasutada.Juhul,kui on ette teavitatud,et ees on reis või midagi muud,siis saame aru,mis te arvate?
Aga mina käisin täna üle pika aja korraga üle 8 km maha,kuna polnud tossudega tükk aega väljas tatsanud,on jalad teistmoodi valusad,aga mõnus tunne pärast suuri söömasid.Iga päev utsitan end väljas kõndimas käima,nüüd kingiti Samsung Gear Fit2 aktiivsusmonitor ning motivatsioon liikumisest taas laes,saaks lähipäevil toitumise ka kontrolli alla uuesti,oleks ok,kaal on vist hetkel korralikult tõusnud,ei teagi kas söömisest või lihaste kasvatamisest liikumise näol

,eks saab näha,mis reedel kaalul ees ootab

.
Toredat uue nädala algust!