Kuupäev: 04. February 2017, kl 11.58
Kaalumine ikka reedeti,meid on siin nii palju,väga super.
Eriline tänu Ursullile tabeli korrastuse eest,ta on kohe kõva aplausi ära teeninud!
Mul oli iin kaaluabis aeg pikendamata,ja ennast suutsin ka käest ära lasta,täna hommikul oli kaal juba 104.9,söö siis veel kringleid ilma häbitundeta.Igatahes pöörasin nüüd uuesti uue lehekülje ning pikendasin Kaaluabi aega aasta võrra,üritan mai lõpuks saada kui mitte 88,siis kasvõi 89.9 kätte.SElleks on mul igasugused head võimalused ju olemas.Tsekkasin täna Fitlapi läbi,ei kisu sinna millegipärast,olen seal proovinud,aga ei sobinud hästi perele,ehk tuli tahtejõust hoopis puudus.Siin tunnen end palju paremini ja pole üksi,mis on minu jaoks peamine,on kellele toetuda.
Meil on siin juba väga supertublisid kaalulangetajaid,peaksite meile ka suurema hoo sisse lükkama ja tagant vajadusel utsitama.
Lähen õue liikuma,mida pole vahepeal normaalselt aanud teha,meie pere veel pooleldi gripis ja seda juba kolmandat nädalat,sealt ka lisakilod tänud hullule söömisele,praktiliselt 0 liikumisele ning magamata öödele.
Tänasest läheb kõik söök,jook ja tegevus kirja,korra ma ju suutsin kaotada päris korralikult kilosid,kahjuks mitte jäädavalt oma sõgeduse tõttu,lubadusi olen palju andnud,vähe täitnud,seekord suuga lossi ehitama ei hakka,vaatame,mis aeg toob.
Olge tublid ja kõik,kes pole haiged,nüüd hopphopp trenni või muidu liigutama!