Kuupäev: 12. December 2010, kl 21.59
Ma nüüd paar päeva olen jälginud toitumist niipalju ainult, et magusat vähem söönud. Ja üldse toiduportsjoneid vähendanud. Eks ma vaikselt üritan tervislikumaid toitumisharjumusi juurutama hakata endale, aga üleöö miskit kategooriliselt muutma ei hakka. Abiks siinkohal Marika Blossfeldi raamat "Looduslik toit. Täisväärtuslik elu". Sees siis loomuliku toitumise põhimõtted ja 87 retsepti. Nendes retseptides pole kasutatud suhkrut ja valget jahu
Natuke ikka jälgin seda ka, et rasvu liiga palju üle poleks soovituslikust, sama süsivesikute ja valkudega.
Häid retsepte võiks jagada küll. Mind huvitavad väga salatid, just rohelistest lehtedest tahaks maitsvaid salateid teha. Basiiliku ja mozzarellaga näiteks on üks lemmikuid.
Kui magusaisu peale tuleb või niisama näksimise isu, siis teen küpsetatud porgandipulki. Neid tehakse siis nii: 500 g porgandid lõigata pulkadeks, segada 2 spl oliiviõliga ja ahjuplaadile. Peale puistata natuke soola ja pipart ning 2 spl rosmariini. Küpsetada u 20min 225-kraadises ahjus.
Täna tõmbasin netist BodyPumpi videosid ja juba sai üks korralik tunniajane treening tehtud
Lihased mõnusalt väsinud, homme ilmselt väääga valusad, sest kaua-kaua pole muud sporti teinud kui jalutamine.