Kuupäev: 14. January 2011, kl 11.30
Hommik!
Täna hommikune kaal 89,4 kg
Sain nüüd arvutile lähedale ja lugesin teie lugusid, kuidas ülekilod kellegil tekkinud. Peaks ütlema, et väga motiveeriv ja lohutav, et pole üksi

Olen suurema osa osa elust ülekaaluline olnud (hetkel 31 aastane)....teismeeas olin ilus sire, spordipliks ja muidu aktiivne. Siis aga jäin isaga kahjuks kahekesi elama ja tema vanamoodsad rasvased toidud lisasid hulga kilosid, lisaks soovis ta tütart lohutada ja parim viis, mida ta selleks teadis oli toit ja eriti magus-ehk koogid/tordid. Muidugi mulle see ju meeldis, aga sealtmaalt saadik olengi emotsioonide ajel sööja-igakord kui tuju halb, luban endale šokolaadi ja kohe ikka korraga palju. Olen märganud, et ka premeerin end siis, kui midagi hästi on....kui nüüd reaalselt vaadata, siis ma nagu koguaeg leiutan aga endale põhjuseid, miks magusat süüa. Totakasse nõiaringi olen ka sattunud - kui teised lähevad aktiivselt aega veetma, nt tantsima, siis mina pean end paksuks ja otstasn ebameeldivuste vältimiseks koju jääda...ja kodus ma ju loomulikult ei tee muud, kui jälle söön

Polegi siis palju imeks panna, et kaal üle 30 kilo võrra normist üle. Olen 20-eluaastast alates liitunud ka erinevate kaalulangetamise üritustega ja kõige paremini läks ikkagi Kaalujälgmise põhimõtete alusel, ehk tervislik toitumine ja kalorite arvestus. Kaaluabi portaal on igati tänuväärne, annab täpse ülevaate päevasest kaloraazist. Mulle see meedlib ja loodetavasti jätkub ka sihikindlust-ja vahvas seltskonnas on seda tore kõike teha. PS! Aitäh AbsolutFantasy- see keha monitooringu süsteem tundub põnev, tutvun sellega kohe lähemalt.
Edu ja sihikindlust!