Kuupäev: 05. November 2011, kl 19.57
Mina lohutan sind,et rasedused pole ühesugused ja see,et võtsid esimesega palju juurde ei tähenda kohe,et ka teisega nii läheb.
Esimese lapsega võtsin juurde 18kg.Kahjuks kukile need kilod kõik mulle ka jäid aga minu suur hirm ka teisega palju lisakilosid koguda õnneks ei juhtund.Seadsin eesmärgi,et kuna olen ülekaaluline,siis 8-10kg on maksimum,mida tohiksin juurde võtta.Kaalusin end iga nädal ja ka kehamõõdud panin kirja,sest kaal on üks asi aga kehamõõdud hoopis teine.
Muidugi liikusin palju.Jala tööle ja tagasi(30-40minutit minna),lisaks kõndisin palju tööl.Sõin väga korralikult ja sisendasin,et kahe eest pole tarvis küll süüa.
Mulle üllatuslikult võtsin alla 5kg 20nädalaks ehk 5raseduskuuks.Edasi hakkas kaalu lisanduma tasapisi ja kui läksin 41+2 sünnitama oli juures 8kg

ja mis veel parem,kui tulin 3 päeval haiglast koju näitas kaal +1 lisakilo(raseduseelsega võrreldes),mis kadus ka nädalaga.
Seega on võimalik ka rasedana ülekaalulisel normaalselt süüa ja juurde võtta.Arme sain vaid esimesel korral ja esimene sünnitus oli väga raske mu vähese liikumise ja mega söömise tõttu ma usun ka.
Tulin sünnitusmajast kena lameda kõhuga koju ja nägin hea välja