Kuupäev: 26. July 2011, kl 13.56
Kuna Palusime Kaaluabilt abi ja vastuseid, aga te ei vasta blogis siis pidin tegema eraldi teema...
ET SAADA VASTUSEID TEILT!!!
Mummi kirjutas oma blogis:
Olen nõutu, pisut ka pahane. Miks ei ole üheselt arusaadav BAV-i ja KA kalorite arvestus? Mis see õige siis on? Mille järgi see kaaluabi siis arvestab ja miks osa meist langetab kaalu ja osa mitte. Minu jaoks segadus.
Ja meie vastused ja kommentaarid:
Londiste112
Väga õige ja asjalik küsimus, millele ootaks Kaaluabi töötajatelt vastust!!! Miks lastakse panna kalorid alla BAVi ja miks ei arvestata kalorite määramisel BAVi ??? Sest, kui ma oleksin arvutite alal täiesti algaja ja siis vist ei oskaks netist leida aga paljud ei viistigi... Sest arvavad, et kui on maksnud siinse keskkonna eest siis on selline asi nagu kalorite arvestus täiesti õige... Aga kahjuks ei ole... Teised kasutajad peavad ainult õpetama (Ja see võib ikka päris tüütavaks muutuda), sest kaaluabi töötajad ei võta isegi sõna mitte siinsetes blogides... Kuigi võiksid ju kasutajaid muredega aidata... Ja, miks ei ole arvestatud liikumise sisestamisel inimeste kaalu individuaalselt??? Mina ja minust 2x raskem inimene ei kaotad näiteks 1h rattaga sõitmisega sama koguse kaloreid... Mina sooviksin ka kõigile neile vastuseid... Jään ootama
24 Juuli 2011, 16:42
Annilinnu
Kusjuures Kaaluabi passiivsus käib mullegi närvidele, see võib augustis aastase pikenduse mittevõtmise üks tegureid olla....
24 Juuli 2011, 17:01
kakuke36 Väga huvitav ettepanek- ootaksin ka vastust. Söön nüüd juba teist päeva BAVi järgi. Kaal õnneks tõusnud pole ja midagi kindlat veel öelda ei oska. Aga minul on näiteks KA kalorinorm 200Kcal väiksem kui BAV-is. Ja see on ka õige, et 100kilone kulutab ju energiat hulga rohkem kui 50 kilone aga siin on kõigil sama?
24 Juuli 2011, 19:16
jane3
Mis on BAv ja kust te selle saate?
24 Juuli 2011, 19:58
Elinka
Kaaluabi tagasiside on tõepoolest olematu. Ühtegi palutud muudatust ei ole siiani tekitatud, isegi sellist, millega nad olid ise välja käinud. Imelik. Mina olen siin vaid toidupäeviku ja blogide tõttu, sest muud asjad on lihtsalt kas vigased või mõttetud. Kahjuks. Oleks see keskkond veel tasuta, siis saaks aru, et oma probleem, kui ei meeldi, aga kui ikkagi raha võetakse, siis võiks ikka hoolt kanda, et teenus oleks soliidne. Paraku head alternatiivsed saidid on inglisekeelsed, kuid kui närvid vastu ei pea, siis tuleb sinna kolida. Kui keegi oskab midagi kodumaist soovitada, andke palun märku.
24 Juuli 2011, 20:23
Londiste112
BAV on BaasAineVahetus ja google.com aitab alati otsimisega

Aga seda saad arvutada sii -> [
www.struktuur.net] .
24 Juuli 2011, 20:24
jane3
Tänan, sain bavvi ja see mahavõtmise kaloraazh sarnaneb siinsega. Kaaluabis pole ainult öeldud, mis on miinimum, mida peaks tarbima.
24 Juuli 2011, 21:14
Elinka
Minul vägagi erinevad, KA kalorinorm on 1290 ning BAV 1570-1640. Mille järgi ma toituma peaksin?

)))
24 Juuli 2011, 21:24
jane3
Kas sul on mahavõtmise BAV nii kõrge? Vaata seda linki, mille Londiste andis, seal on BAVi kaaluvähenduse soovitavad kaloraazhid ka
24 Juuli 2011, 21:29
PS! Kuna see sait on tasuline siis ootaksime ka mingit reageerimist teie e. Kaaluabi poolt ja kiireid vastuseid… Nii enam ei saa, et lubatakse igasuguseid asju aga midagi ei tehta, et lubadusi täidetaks…
Toimetatud 1 kord(a). Viimati piret 27.07.2011 18.50.