Kuupäev: 07. July 2011, kl 14.55
Lennyle:
Värviline ring näitab koguste propotsioone, et kas oled tasakaalu saavutanud ja tervest söögi osast, et mitu protsenti annab rasv-süsikad ja valgud.
Aga GDA näitab, et mitu grammi sinu kalorite hulgaga peab päeva jooksul saama grammides valke/süsikaid/rasva.
Mina kaalun 58.4kg,
norm on mul 1434 kalorit , ning lubatud on:
Rasva 50g
Valke 36g
Süsikaid 194g
Näide:
Kui minul oleks seal all (GDA tabelis), et valgud 133% ja rasv 117% siis oleksin päeva jooksul söönud valke 47.88g ja rasvu 58,5g. Aga minu keha nii palju ei vajaks.
Ja, kui oled punanases omadega (GDA tabeli järgi ) siis tähendab, et oled oma päeva soovituslikest kogustest üle läinud. Mina klikiksin seal “Põhjalik Analüüs” nupukesel, sealt saad ilusti näha, et mis toit sul, mida annab ja kui palju annab teatud asju. Selle järgi on ka kergem korrigeerida oma toitumist.
Mu jutt on vist segane aga loodan, et mõitsad

PS! Unustasin, et kuna sa ei ole maksnud siis sa ei saa “Põhjalik Analüüs” nupukesel klikkida...
Loodan, et ostad omale selle paketi, sest Kaaluabi süsteem aitab sind kõvasti... Mina sain veebruarist -> jaanipäevani kaalu langetada 77kg -> 58.4kg
See süsteem siin aitab, disiplineerib ning toredad kasuatajad abistavad ning toetavad ka
Edu ja jõudu...
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Londiste112 07.07.2011 14.58.