Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
koduaeroobika
Saatis: Ida
Kuupäev: 05. January 2012, kl 14.13

Leidsin koduseks treenimiseks veebilehe www.koduaeroobika.ee. Kuna olen väikeste lastega kodus siis treeningsaali eriti ei jõua, samas on jube mugav nende lõunaune ajal veidi ennast liigutada. Mulle meeldib ka see, et vastupidi üksikutele treeningvideodele sealne keskkond uueneb. Hind, kui sooduspakkumine lõpeb, on muidugi üsna soolane, täiesti võrreldav klubidega.

Mina olen kaks päeva treeninud. Esimesel päeval tegin tantsutrenni+ kõhu/selja. Teisel päeval Pilatest. Täna olen pisut haige ja jätan vist trenni vahele. või siis teen õhtul valutavatele lihastele väikese venituse.


Kas meie seas on veel teisigi treenijaid? Kuidas rahule olete jäänud? Mis eriti meeldis? Kas ka tulemusi on juba näha?

Parimat, Ida

Valikud: VastaOsunda
Re: koduaeroobika
Saatis: lohekene
Kuupäev: 06. January 2012, kl 11.23

Olen ka pisiskestega kodune ning olen vaadanud seda kodulehte, aga selle järgi teinud ei ole, kuid tundusid täitsa ahvatlevad smiling smiley. Samas on endal kodus olemas David Kirschi 7 päeva programm ning alla on tõmmatud Jillian Michaelsi 30 day shred jmt. Mis ma oskan nende kohta head öelda... JM olen suutnud teha 16 päeva kõige rohkem ning pean ausalt ütlema 30 minutit võtab ikka nii läbi, et päras olen olnud ikka paras laip - tõenäoliselt on mul siis vähe võhma kuigi arvasin alati, et vastupiavusega pole probleeme, sest aastate pikkune eelnevad trennid a testid seda näitasid... aga eks aega ole ka omajagu mööda läinud. Tagasi tulles JM juurde, siis üks mu tuttav võttis JM'ga alla 2 kuuga 7,5 kilo, kuigi sõi kõike mida tahtis, kuid jälgis koguseid ning tema oli väga rahul sellega. Ise olen rahul DK'ga kuna igapäev on erinevatele lihasgruppidele treeningud ning 6 täveal terve keha treening ning 7'l yoga-pilates jmt venitusega seonduv.

Mis puudutab rahalist poolt, siis eelistan n.ö tasuta variante, nt youtube's on hea treeningvideod n.ö 8 min X (nt 8 min abs), ning võtavad ikka korralikult läbi... vähemalt mina tundsin peale kõhulihaste tegemist järgmised 2 päeva lihasevalu

Valikud: VastaOsunda
Re: koduaeroobika
Saatis: eveka
Kuupäev: 06. January 2012, kl 19.28

Mina olen Koduaeroobika algusest peale tasuta variandid aeg-ajalt kõik korduvalt läbi proovinud. Kahjuks väga järjekindlalt pole teinud, vaid siis, kui aega on. Kuna söön pidevalt oma ettenähtud kaloraažist rohkem, siis kaalulangust pole olnud. Tunnen, et võhma on küll rohkem kui varem ja väsin vähem. Programm ja tema pidev uuenemine ka meeldib.

Valikud: VastaOsunda
Re: koduaeroobika
Kuupäev: 10. January 2012, kl 09.12

Eks kodus treenimisel on omad head ja vead - väga raske on kõrvalt ma kehaasendit hinnata adekvaadselt. Kui juhtumisi vale asend pikamalt sisse endale treenida, on väga kerge oma selg kõverks/valusaks treenida, samuti üks külge teisest tugevamaks jne. Seega olge ettevaatlikud.
Aga hea et liigute.

Valikud: VastaOsunda
Re: koduaeroobika
Saatis: Ida
Kuupäev: 10. January 2012, kl 13.34

Komponist, olen Sinuga nõus et igal treenimise on head ja vähem head küljed.
Kuid täpselt samuti nagu treeningsaalis on minu arvates ka kodus võimalik peegli ees treenida, et ennast kontrollida.
Oleneb muidugi treeningust, aga näiteks aeroobika trennis tuleb harva treener su hoiakuid ja asendeid parandama. Kuna Koduaeroobika lehel on täispikad treeningud, siis seal muretseb treener, samuti nagu klubis käies, selle eest et mõlemad küljed saaksid võrdselt treenitud.
Kuna olen suhteliselt pika staažiga klubis treenija, kuid nüüd kahe lapsega kodus olles ei leia sobivat aega klubi külastamiseks, pean laste lõunauneajal treenimist igati toredaks ja mõnusaks.

Parimat, Ida

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.