Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kuidas möödus tänane päev?
Kuupäev: 29. June 2015, kl 10.05

Tere! Ma panin tähele, et siin foorumis on palju aktiivseid teemasid "Motivatsiooni" all aga "Tervisespordi" all mitte nii väga. Mõtlesingi, et teeks teema, kus arutaks treeningutega seotud ja jagaks oma spordikogemusi.

Ma isiklikult pole kaua jooksmisega tegelnud. Praegu on mul eesmärgiks iga päev VÄHEMALT tund treenida ehk siis 1min jooksu, 1 min kõndi ... kõndi teen vastavalt sellele, kuidas tunnen. Vahel kui lihased ikka valutavad, võtan rahulikumalt. Ja nädalalõpus ehk jookseks 1min asemel 2min.. aga eks vaatab kuidas jõuab. Spordiga olen hakanud tegelema, kuna ma olen noor inimene ja ma ei püsi kuskil kaua aega tööl , kuna seljavalud muutuvad väljakannatamatuks... seega tuleb end kätte võtta.. Tahaks ikka normaalset tulevikku endale.

Umbes tunni pärast plaan jooksma minna! smiling smiley

Minust siis hetkel niipalju.. Kuidas on lood sinuga?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kuidas möödus tänane päev?
Saatis: pirts123
Kuupäev: 29. June 2015, kl 11.24

Nii kummaline kui see ka pole, siis kaal langeb sprotimiseta kiiremini kui spordiga. Vahepeal on lausa kiusatus jätta sportimine ja jälgida lihtsalt toitumist. Mõistus käsib küll vastupidist, aga no kaalu tahaks ikka alla saada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kuidas möödus tänane päev?
Saatis: daisy
Kuupäev: 30. June 2015, kl 06.55

Mina olin eile lihtsalt kaks ja pool tundi õues ning jalutasin. Ma olen ka Pirtsu usku, et ainult toitumise jälgimisega olen rohkem reel - pole seda trenni segajat ja muutujat seal vahel, mis vett kinni hoiab ja sissesöödavad kalorid pole enam jälgitavad. Mul on küll pulsikell, aga see loendab vaid üle 90 pulsitakti trenniks. 1400 on min BAV ja hetkel söön umbes 1650-1700 kcal.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kuidas möödus tänane päev?
Kuupäev: 02. July 2015, kl 09.55

Huvitavat lugemist:
7 suurt viga, mida kaalust alla võtmiseks tehakse
4) Pead kaalu ainukeseks edu näitajaks

Kaalu jälgimine on üsna tavaline, kuid kaal on ainult üks paljudest näitajatest. See et kaal ei alane ei pruugi tähendada, et arengut ei toimu.

Kaal ei pea iga päev vähenema! Isegi mitte iga nädal. Võib-olla on ümbermõõdud väiksemaks läinud, kuid kaal sama? Võib-olla on rasvaprotsent vähenenud, kuid lihaseid juurde tulnud (kaalutõus!)? Võib-olla suudad Sa teha rohkem kätekõverdusi või kükke? Võib-olla on üldine jõudlus suurenenud..



Kaal on lihtsalt üks paljudest näitajatest ja sugugi mitte see kõige olulisem. Seega pole mõtet lasta kaalul oma tuju ja motivatsiooni rikkuda. Jälgi/testi ka teisi näitajaid ning alles kogupildi põhjal saad teha järeldusi tagasilöökide või seisakute kohta.

Link: [www.kehakool.ee]

Minu treeningutest niipalju, et tänasega saab esimene trenninädal läbi.. Eile lisasin koormust.. ehk siis 2min jooksu, 1 min kõndi ja nii sai veidi üle tunni aja tehtud... Täna jälle !!

Valikud: VastaOsunda
Re: Kuidas möödus tänane päev?
Saatis: pirts123
Kuupäev: 09. July 2015, kl 08.03

aitähh. sain just motivatsiooni, et trenni minna täna.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.