Kuupäev: 19. January 2022, kl 23.27
Väike update kuidas läinud on
Olen 125kg pealt täna 108kg peale jõudnud (eesmärk 95kg).
Jätkan süsivesikutevaeselt. Jube positiivne on, et kõik sujub kuidagi loomulikult - kõht on täis, energiat on piisavalt, seedimine on nagu öö ja päev võrreldes "eelmise eluga".
Olen tarbinud korduvalt ka vähesel määral alkoholi. Külm õlu peale trenni on ikka hea asi küll
Tunnistan, et magusasõbrast suhkru sisulise killimiseni viimase ca 3 kuuga, on mul endiselt tõsine tahtmine võtta suur šokolaaditahvel ja see korraga ära süüa. Eriline maiuspala oli 85%-ne tume šokolaad, mis tundus "täielik taevas" ja mu töökaaslased arvavad, et ma olen hull kui väidan, et see on magus. Šokolaadi mul kodus on ja 99%-st paar kildu ikka mõne päeva tagant või kord nädalas võtan, ja siinjuures see kontrast 85%-ga oli tõesti äärmiselt suur.
Trenni on sellel nädalal natuke pidurdanud enesetunde mõttes ilmselt kolmas toos seda toredat vaktsiini, mis meil hetkel aktuaalne on. Eelmise nädalaga võrreldes on jõudu palju vähem ja kohe raske on - loodan, et see siiski möödub ja saan ka siin hoogu veel juurde panna.
Raske on võtta seisukohta kas ma olen ketoosis või olen seda olnud? Fakt on see, et süsivesikuid jälgin hoolega ja proovin nendest hoiduda. Toitu ei ole kordagi kaalunud, ega suutäit lugenud. Portsud on jätkuvalt suured ja rasvane toit maitseb hästi ning mis kõige olulisem, kõht püsib ja on pidevalt täis. Viimane tingib omakorda sellel, et ei ole probleemi toidukordi vahele jätta.
Suur tugi on olnud youtube - keto-maailma kohta löö ainult märksõna sisse ja sajad videod vaatamiseks olemas