VOL 2. uus üritus. 14 päevaga 13-15kg.
Kuupäev: 30. March 2011, kl 16.07
Pole ammu siiakanti sattunud ja leidsin suureks üllatuseks postkastist palju uusi kirju , inimestelt, kes tundsid huvi,kas on plaanis seda millagil uuesti läbi teha. Olen üritanud vastata neile kirjadele aga kahjuks, mu arvuti ei saada neid kirju ära miski pärast

Ja see tekitasgi minus uue adrealiini laksu seda uuesti läbi teha.
Kuna olen sellest keskkonnast siin kaua eemal olnud ja hommikul kaalupeale hüpates oli jahmatus suur. Kaal oli tõusnud 68,5 kg peale.
Aga tagasi mõeldes pole ka ime, iga õhtu olen söönud krõpsu ja shokolaadi ja nii ala 2-3 nädalat järjest kindlasti. Kuna mu mees on suur magusasõber siis pole suutnud ennast tagasi hoida tema kõrval. Aga nüüd, KINDEL MOTIVATSIOON - alla võtta 14 päevaga vähemalt 6-7 kg !!!
eelmise üritusega mis katkes 8 päeval, suutsin alla võtta -4kg... Ja kaal püsis rohkem kui nädalaega ilusti omal kohal, aga enda käest laskmine andis tunda nüüd.
30.03.2011 ( algus ) - 12.03.2011 ( lõpp )
Kaal: 68,5kg ei hakka enda teisi mõõtusi siia ette kandma, aga annan lõpptulemusel kindlasti teada kui palju miski vähenes. Kui üldse väheneb
Hommikusest kohvist ja 1tl õunaäädikast + segatud 200ml veega ei loobu ma kindlasti !!! nii et see kuulub ka kohe julgelt minu menüüsse.
Aga on kedagi kes on minuga nõus liituma? ehk siis see allaandmine see kord ei tule nii uisapäisa otsusena, Hetkel esimene päev käsil ja juba ei suuda ära oodata millal see läbi saab, sest hetkel nälg vaevab kohutavalt.
1. päev – 1 pudel mineraalvett jagada kuueks portsjoniks
2. päev – 0.8 liitrit rasvatut piima terveks päevaks. Kell 20-21 süüa ära üks õun.
3. päev – 1 pudel mineraalvett terveks päevaks.
4. päev – salat(keskmise suurusega kauss): värske kapsas, porgand, rohelised köögiviljad. Salatisse lisada 1 sl taimeõli. Jagada salat kolmeks osaks. Sel päeval võib juua 2 klaasi vett või 2 klaasi teed.
5. päev – 0.8 liitrit rasvatut piima terveks päevaks.
6. päev:Hommikusöök: 1 keedetud muna; pool tassi teed
Kell 11: klaas köögiviljaleent(ainult puljong) kartulist, kapsast, porgandist ja teistest köögiviljadest.
Lõunasöök: 100 g liha + 100 g konserveeritud hernest
Õhtuoode: 1 õun
Õhtusöök: 1 õun
Kell 9 õhtul: 1 õun
7. päev: 100 g kohupiima + 2 klaasi piima ja pool liitrit keefiri. Õhtul 1 klaas teed.
8. päev: pudel mineraalvett(jagada 4-6 osaks)
9. päev: 1 liiter piima(samuti jagada 4-6 osaks). Kell 20-21 üks roheline õun.
10.päev: pudel mineraalvett
11. päev: salat(keskmise suurusega kauss) rohelistest köögiviljadest – petersell, till, seller jmt, natuke taimeõli ja soola
12. päev: 1 liiter piima(jagada 4-6 osaks).
13. päev – hommikul 1 keedetud muna ilma soolata, päeval rasvatu kohupiim
14. päev – mineraalvesi