Kuupäev: 22. May 2011, kl 19.48
Ja naljakas, et sa oma trennid siia kaaluabisse märgid... Mina kasutan hoopis teist saiti trenniks... Kaaluabi treening süsteemide arvestus mulle ei sobi... Ja siia ka trenne ei märgi... ennem hüppamist küsi fakte... Kõik söödud kalorid märgin siia üles ja midagi-kuskilt maha ei arvesta... Naljatilk oled, et arvad, et ma need tagasi söön... Kui ma kõigile soovitan siin, et nad oma trenni kaloreid tagsi ei sööks ja siia ülesse ei märgiks...
Ja arvuta minu menüü kokku... Minul suva... Tundub, et nimetad mind siis valetajaks veel ka... Päris mõnus
Vaatsin, et sul on vaja vähemalt 26kg maha võtta... Miks sa siis siin minuga hüppad, kui oled selle nii öelda 40kg tagasi võtnud
Kaks põhjust sinu kaalu tõusus...
Ju sa siis ei oska süüa...
Või on sul mingi haigus...
Minu kal tõusis suitsetamise lõpetamisega 12kg... Nüüd olen juba rohkem maha võtnud... Ennem pole kunagi kaaluga muret olnud...
Ja see (''väga paksude'') toidukorvi jms kohta - viinereid, keeduvorsti ja kooke, krõpse jne. on nende korvid peaagu alati täis... Ja seda hakkasin ma jälgima meelega... Sest, kui kuulen poes, et naine vingub oma kaalu üle ja endal korv/käru igasugust jama täis... Siis ime ka, et alla ei võta keegi... Ja mida seal hullu on öeldud, et "nende paksude" - Nad ju on paksud ja ma tõin üldistuse...
Edu sulle ja hakkan nüüd siis hoolega jälgima, et kui kiiresti ja ilusti sa siis alla võtad... Tundud enda arvates siis üks targemaid olevat... ootan ja vaatan

Ja söön rõõmuga oma krevette edasi
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Londiste112 22.05.2011 19.53.