Kuupäev: 17. March 2011, kl 14.19
Mina olen valmis küll ja juba lausa ootan, et kaaluda saaks. Siis saan loodetavasti jälle uue hoo sisse, sest see suur alguse-innukus hakkab juba vaibuma vaikselt.
Kuigi mul on see nädal olnud suht palju tegemist, siis olen ikka üritanud ujumas käia ja see nädal ei jäänud ühtegi päeva vahele ka.

Ega ma just teab mis palju ujuda tegelikult ei jõua, nii 20 minutit edasi-tagasi, aga siis teen alati natuke vesijooksu ka. Ise vähemalt tunnen, et trimmib. Jalutanud olen ka, ilm ju nii ilus. Õnneks saan juba varakult töölt tulema, niiet saan õues olla, kui tahan.
Lõunasöögi teen alati eelmisel päeval valmis ja olen teinud rohkem just erinevaid suppe, sest need ju lahjemad kui liha-kartul-kaste. Valmis teen lõuna seepärast, et jõuan just lõunasöögi ajaks töölt koju ja sisi on mul hundiisu.. Kui sööki valmis ei oleks, siis pugiks kohe 4-5 juustusaia sisse. Nüüd aga piirdun taldrikutäie supiga. Kindlasti tervislikum, ma usun.
Täna pole väga palju kaloreid süüa jäänud, õhtuks vist kiivid ja leivajogurt, mu lemmik. Tahan ujuma ka minna õhtupoole.
Homme juba kaalunumbriga tagasi.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati adeele 17.03.2011 14.19.