Kuupäev: 16. May 2010, kl 10.53
Tere, tütarlapsed!
Kaalumise aeg käes ja mina hädas - nädala lõikes poleks nagu kaloreid ületanud ja kõvasti aiatööd on tehtud, aga minul ikka 82 kilo, nagu eelmisel.
Olen seda asja mõelnud nii ja naa ja oletan:
1) olen oma toiduarvestusi ikkagi valesti teinud. Seetõttu soetasin eile(juba varem plaanisin) 1g-se täpsusega lauakaalu ja nüüd juba iga ampsu kaaludes leidsin selle hea olevat. Peale selle pean lõpetama õhtuse toitude "varastamise" = näksin, aga päevikusse ei märgi
2) usun, et ka kalorite kasutamise arvestus võib mul vale olla; treeningu vormid on ju ka üsna suhtelised - aiatöö kerge, keskmine,raske - mis tütarlapsele50+ keskmine, see nooremale kerge jne.
Ja võimlemine on ainult - üldine. kas kalorite põletamine polegi siis nii oluline?
3) ka arvan, et meiesuguste puhul peaks need arvestused ehk üldse teistsugused olema-ainevahetus ju aeglasem jne - siit tuleb ka PALVE KAALUABILE - nad vist ikka jälgivad teemasid - AVALDADA MATERJALE SOLIIDSEMAS EAS KAALUALANDAJATELE
Aga kaalumist ma muidugi ikka jätkan ja Pilleriinule teretulemast ja tervisi kõigile!