Kuupäev: 27. September 2011, kl 12.51
Mis ma muidugi kõige suurem soovitaja, aga siin siis väikesed nipid minu poolt.
Hoia alati külmkapis beebi porgandeid, mõnda õuna, või krabipulki. Esimene moment kui koju tuled saad mõnda neist põske pista, siis nälg natukese väiksem ja saab rahulikult tegutseda. Mina hoian külmkapis veel külmutatud juurvilju, riisinuudleid (neid läbipaistvaid, mitte kiirnuudleid), krevette või krabipulkasid. Vahest ostan teel koju tükikese suitsukana/kala. Siis lihtne, jõuan koju porgand põske, pann tulele, sinna külmutatud juurikaid, 2min hiljem nuudleid, 3 minca pärast valmis. Taldriku peale, kõrvale kas liha/kala või lihtsalt krevette.
Praegu olen hakkanud kasutama tortillasid, tuled koju, viskad pannile, kuni see soojeneb otsid külmkapist miskit head (tomat, kurk, paprika, tuunikalakonserv, salatilehed, singiviile või siis midagi oma maitse järgi), tortilla soe, pistan vahele rohelist ja natuke liha, keeran rulli ja voilla jälle söök olemas.
Muidugi põhiline mida mina olen teinud, et ma eemaldan külmkapist asju mis ei tee mulle head, ostan neid nii vähe kui võimalik ja võimalusel ainult ühe toidukorra jagu, nagu näiteks kastmed (mul on selle asemel sooja), krõpsud, dipikaste, maionees (oliiviõli on asenduseks), makarone, saia, jäätis jne.
Kusjuures neidsamu tortillasi annab ju kaasa võtta, tegemine ju kiire, paar rulli valmis, karpi ja käekotti. ei võta palju ruumi ja samas kui nälg ukse taga, tead kus asja saab. Veel proovi kaasas kanda näiteks kuivatatud aprikoose, rosinaid, pähkleid vms. Neid ei suuda palju korraga süüa (liiga magusad/soolased) aga samas natuke aitavad nälga vaos hoida.
Vott. ei tea kas abi oli, aga ma üritasin