Kuupäev: 09. September 2011, kl 10.23
Tere! Ma saabusin reisilt siis eile öösel, jōudsin just kaalumise ajaks ja tulemus on hea: 75,2, st vōrreldes eelmise nädalaga -1,3. Pean ütlem, et ühtegi kalorit lugenud pole ja toite ka mitte märkinud ega ise vaaritanud, aga toit, mis pakuti, oli väga kvaliteetne ja tervislik, 5 x päevas, oligi sellise tunne, et täitsa sobivad valikud. Olen täitsa üllatunud, kui hästi nad toiduvaliku olid planeerinud, olid ka magustoidud, aga väga mōistlikud, nt rabarberivaht ja kohvi kōrvale must mōru šokolaad. Väga mōnus ja mina rahul! Mul aint veids motivatsioon kadunud üles kirjutada kaloreid... Ega see usupööramine tihedalt ju head ei tee, aga olen kuulanud ühte sarja, mida I phones saab: beyond diet, ja see kōlab hästi mōistlik: väike muutus korraga, tihedad toidukorrad, tervislik ja lahja toit mōistlikus koguses + sport. See peaks olema midagi, mida igaüks peaks suutma jälgida eluaeg ja peakski olema eesmärk. Ma siiski vist jätkan esialgu kirjutamist, aga hästi huvitav on see sari, sadu erinevaid elustiili hoiakuid kirjeldatakse, mis kōik on enesetunde ja valikutega seotud, kui teil on vōimalus, kuulake ka, inglise keeles muidugi. Beyonddietpodcast.com vist on aadress, aga päris kindel pole, kuidas seal kuulata saab, arvuti taga istudes ilmselt on tüütu, aga lennujaamas, lennukis vōi mujal oodates on perfect ajaviide

iPhone'i tulevad store' i kaudu ise.