Kuupäev: 30. September 2011, kl 12.11
Hei-hoo, kallid kaaskannatajad-langetajad! Nii, hakkab siis pihta nüüd..minul täna hommikul 68,5. Tõele au andes: ega ma pole selleks ka midgai erilist teinud ka, st toitumise osas olen veidike küll tagasihoidlikum, kuid liikumises olen piirdunud sellega, mida ajakava võimaldanud on, sest esiteks olen juba pühapäevast saati maadelnud hirmsa nohu ja sellest tingitud s... enesetundega ja hoolimata sellest veel ka terve nädala niimoodi tööl käinud..

(paha-paha!!). teed olen vist tõesti liitrite kaupa omale sisse ajanud, mis ehk kompenseerib veejoomist(nii ma vähemalt arvan). Tööpäevad on sel nädalal ka kuidagi pikaks veninud, et pole olnud aega õigel ajal süüa teha ja õigeid asju süüa... Loll, kes vabandust ei leia, eks!Aga püüan olla edaspidi tublim ja püüdlikum, palgapäev ka tulemas ja siis ehk saan ka endale midagi tervislikumat ja kergemat lubada..

Igatahes: mis ei tapa, teeb tugevaks ja üheskoos kindla võiduni- iseenda üle! Lugedes siin, tärkas mul ka selline sportlik huvi selle mahlapaastu vastu..Maria, ma võtan sinuga ühendust! Jõudu ja sihikindlust kõigile!