Kuupäev: 29. October 2011, kl 12.03
jaa-jaa, olid ajad, kus minagi kaalusin 55 kg, kuid nüüd oleksin vägagi rõõmus 60 üle! Sinnamaani käia veel pikka ja vaevarikas tee..varsti on juba ka jõulud..

miks kõik nii raske peab olema??

Eelmise aasta jõuludest on mul hea meenutada seda, et just vahetult ennem seda suurt söömaorgiat haigestusin kõhugrippi ja siis, kui teised laua ääres head-paremat sisse vitsutasid, näksisin mina vaid õige pisut, et hinge sees hoida

Jube hea tunne oli, kusjuures pärast pühi, et esimene kord üle pika-pika aja oli hea olla ja ei tundnud end nagu täissöönud põrsake..

Sel aastal püüan lihtsalt tubli olla ja iseloomu kasvatada, et endale mitte liiga teha. Tegelikult ma olen seni ka tundnud, et kui sööd niimoodi, et vahepeal teed muud ka lisaks söömisele, siis saab kõht ennem täis, kui toit taldrikult otsagi on saanud.. Aga eilne linnaskäik ja lõunatamine läks nati paljuks- ports oli nii suur, et ma lõpuks olin juba nii kurguni täis, et õhtul ei tahtnudki enam süüa.. Suur abi oli muidugi ennem sööki joomisest, see tegi ise juba kõhu veidi täis. Teinekord võtan portsu lapsega kahepeale, siis ei lähe paljuks..
nii, pikk jutt sai jälle, ootame optimistlikult jällegi esmaspäeva, ehk see toob pisikese muutuse mingis suunas (loodan, et mitte +)!