Kuupäev: 05. October 2011, kl 12.46
Tere Lillekesed.
Meeldivalt populaarne nn duelligrupp on algatatud. Juba eile hommikupoole vaatasin, et grupiliikmeid 10ne kanti ja nüüd veelgi rohkem... Duelli reegliktest lugesin, et liiga suurt gruppi ei maksa moodustada, kuna tekib kindlasti ka loomulik kadu, kuid arvan et kõik soovijad on teretulnud.
Kui kellelgi midagi selle vastu ei ole, siis ma võtaksin andmete kogumise ja töötlemise enda peale- mulle meeldib tegeleda selliste asjadega. Teeksin tabeli üsna põhjaliku: kaal ja ümbermõõdud (rind, käsivars, vöö, puusad, reis). Kes soovib, avalikustab kõik andmed, kes soovib, saab ka lihtsalt kaalunumbriga. Üsna sageli olen lugenud, et mingil hetkel kaalunumber ei muutu, kuid kahanevad hoogsalt hoopis sentimeetrid- see oleks ju ka väga positiivne näitaja, nii endale lohutuseks kui ka teistele järgi tegemiseks

. Mõtlen täna õhtupoole välja, kuidas oleks tabelit kõige mõistlikum hallata.
Võib-olla lisandub täna/homme veel tublisid üritajaid, kes soovivad meiega liituda- kõik on teretulnud. Ja reede hommikul olge palun siis valmis avalikustama enda kohta andmeid (vähemalt kaaluge ennast).
Midagi endale: vaata peeglisse, naerata ning ütle kõvasti välja: "Mul on kõik hästi. Mul on tore pere. Ma olen edukas. Ma olen ilus. Ma saan kõigega hakkama."
Kellelegi võib tunduda see totaka mantrana..., kuid see ei olegi kohustuslik. Lihtsalt ma leian, et inimesed ütlevad kahetsusväärselt vähe üksteisele ilusaid asju. Ja et meie päevas oleks kasvõi killuke ilusaid sõnu, võiksime me neid ise endale öelda.
Olge tublid ja mõnusad!