Kuupäev: 26. November 2011, kl 17.17
Terekest, olen olnud sel nädalal kiire ja ei ole jõudnud arvuti. Ma öösel tööl ja päeval oma firma, nii, et mafamisega oligi raskusi, sain nädalas magatud kolme päeva jagu vaid. Täna magasin siis une täis, nii 14 tundi. Loodan, et see ka viimane nädal, mil teadlikult magada ei saa.
Ka kaal on tulnud alla, küll tasapidi, kuid seegi hea, et juurde ei tule. Kaalun tänase seisuga 100,3 ja allvõtt 400 grammi, mis on igati hea number. On ju räägitud, et tervislik allvõtt on 500 grammi- 1 kilo. Nüüd proovin saada iga nädal 900 grammi, siis jõuluks 5 kilo maas, nii kui meil on eesmärk.
Ma arvan, et oleks olnud suurem mahavõtt, kuid olin öösel tööl ja söömisajad olid kapitaalselt segamini. Ja sellepärast on mul väga hea meel mahavõtmise pärast.
Küsisid, on mul eesmärke uueks aastaks. Jah, kõige suurem on eesmärk on saada oma liigsed kolid maha. Ma naudin elu ja võtan päev korraga elamist. Seda saab teha siis, kui lapsed on suuremad ja elavad oma elu. Naudin vanaema olemist ja järgmisel aastal on meil pisipere juurdekasvu oodata. Nii, et tegemist küll.
Olen taas Tallinnas 4-ndast detsembrist, meil lastega ühis teatrikülastus.
Nüüd algavad ka jõulupeod, kus on rikkalikud söömad. See on vahva ja saab ennast kontrollida, kui tubli sa oma lubaduses oled. Sööd nii. kui peab, või ahmid. Või teed enne ühe lihtsa päeva, et järgmise päeval nautida natuke rohkem toite. Või on sul mõni hea viis või retsept, kuidas hoiduda liigsöömisest.