Kuupäev: 11. February 2012, kl 21.30
Kriban kohe ka vastu, sest tulin just oma toitumist märkima ja siis teen ka kirja kohe vastu... vähemalt nii palju kui lapsed lasevad: suurem siruli (palavik ja rinnus valu ning mega köha), keskmisel ka köha ning pisem sai suuremalt nohu.... seega santlaager kodus... Samas jällegi kui neid kahte vaadata, siis ei tundu küll, et nad haiged on, sest lasevad elamises ringi nagu tuuled, aga eks öö tuleb raskem, sest pisemal hakkas alles täna nohu ning tal alati esimesed 2 ööd magamata (nohu läheb kurku ja köhahood, mis ajavad nad üles). Eks saab olema taas katsumuste päevad, peaasi, et ma suudan siis söömist jälgida ning ei anna alla.
Mis puudutab aga seda personaaltreeneri teemat, siis nüüd peale 2 nädalat toimus n.ö esimene kokkuvõtete tegemine ning kui meil alguses oli kõigile määratud süüa 1600kcal ning 2x jõusaali ja 2xaeroobset trenni, siis mina olen suutnud kohal käia 100% vaid jõusaalis ning 1kord ka aeroobset teinud (samal päeval kui jõusaal tegin shapingut.,.. mul lemmik trenn - ennem lastega koduseks jäämist tegin seda pea 7 aastat). Kuna Tulbi on Kristiines, siis ma sinna tõesti ei jõua rohkem... lihtsalt liiga kaugel ja ma ei saa igapäev meest lastega üksi jätta.... pisem on üldse viimasel ajal liiga emmekas ning ei lase mul sammugi kaugele minna muidu kisa taevani... aga mees peab hakkama saada, valikut pole! Aga tagasi trenni juurde, siis nüüd muudab treener mu söömisegraafiku 1400kcal peale sest 1600'ga oli nii, et kui ma tema retseptide järgi tegin + lapsed (nende söömistega seonduv) siis mu kaal ei langenud, pigem tõusis, ja ma hakkasin ise jälgima viimane nädal, et üle 1500kcal ei sööks, sest eks ikka päeva jooksul seda näksimist oli, mida kirja ei pannud (ei mäletanud täpselt või oli nii palju erinevat ning paar grammi ja ei viitsinud nii korralikult igat ampsu kirja panna, mis laste kõrvalt sisse läks). Kui lapsi poleks, siis ma suudaksin vahepeal mitte näksida aga muidu ikka tuleb nii, et kui jääb 1 lusikas putru üle, sisi on natukene nadi seda minema visata ja ma panen ikka suhu

. Lisaks söömise korrigeerimisele korrigeeritakse nüüd ka treeningprogrammi jõusaalis, sest mul on käe küljelihas nii lihases, et seda pole vaja treenida (treener naeriski,et kus siis muud lihased on kui käsi selline... ma ütlesin, et kadunud naha all

. Hetkel ei oska öelda, mis programm täpselt tuleb (selgub esmaspäev) aga saan öelda, mis oli: tegime jala esi- ja tagalihastele ning tuharaele masinatega trenni, siis oli seljalihased, õlg, rind, kõht ja küljelihased - trenn reeglina kestis ca 1,5 tundi ning trenni alguses oli 10 mintsa soojendust ning trenn lõppes ka n.ö soojendusega (ratas, sõuedergomeeter, crosstrainer või jooksulint). Täna ma olen küll rahul selle programmiga, sest kuigi ma hakkan ise ka juurde tegema (jala siselihased), siis hea on see, et keegi käib sinuga kaasas ja vaatab, et sa valesti ei tee ja vajadusel aitab ikka lõpuni vastu pidada+ jälgib raskuseid (et liiga kergetega ei teeks ja oleks ikka pingutus

+ ei lase viilida

)
Mis puudutab seda sina kaaluteemat, siis ma olen ka seda märganud,e t aeg-ajalt on sind välja jäetud, kuigi sul ilus langus on olnud... ega ma muud ei oska soovitada, kui lihtsalt neile üks vastav märgukiri teha, sest muidu ju kaob ka motivatsioon kui kõiki teisi kiidetakse aga sind mitte! Mis alusel nad aga vaatavad/valivad näite... ma ei tea.
Üks muutus siin vinguviiuliks ja ma pean iga hetk jooksma arvutist eemale! Esmaspäeval taas trenni ja juba ootan seda... samas käisime täna lastega Vello Vaheri võimlemises ning sai neid ikak korralikutl solgutatud ja ennast treenitud

Lapsed on n.ö raskusteks harjutsute tegemiseks + lapsed võimlevad koos vanematega!
Lippan ja hoiame ikka kokku, sest koos on toekam!