Kuupäev: 28. February 2012, kl 18.09
terekest, olen olnud siin grippis. Nina jooksis mitu päeva, nii et ninaalune on kõik katki. Ei ma tundnud maitset ega lõhnu. Nüüd täna parem ja ma mõtlesin ka kirjutada natuke
Ma võtsin sel nädalal juurde 400 grammi, kuid need on vist vastlakukklid, ms peidus, tegin ju ise . Ja välja tulid head, võtsin tööle kaasa ja ka teised kiitsid, siis olid tõesti väga hästi välja tulnud.
Ja kuna ma olen haige, siis joon palju ja ei liigu ka. Olen olnud peamiselt horisontaalses asendis.
Jalaga lähen järgmisel nädalal füsioteerapiasse, hakkan jälle õigesti jalga liigutama, vaatame, mis sellest tuleb, kuid arvan, et saan jala korda. Pidin minema sel nädalal, kuid ütlesin aja ära, kuna olen haige.
Ma tegin täna omale mustsõstra-avokaadosmuutit. Ma ei tea, kas kirjutasin õigest, kuid see asi on vääääääääääääääääääga maitsev ja sobib hästi vahepalaks.
kui oled huvitatud, siis võin anda retsepti.
soovin sulle jõudu pulmaasjade ajamisel, see teebki stressi. Kui sa soovid väheke abi või lisa infi, siis mul tüdrukud just abiellusid paar aastat tagasi ja tegid selle kõik läbi. Võin anda numbri, saad küsida, kui abi vajad. Siis vähem stressi. Kuid alati on enne tähtsat päeva kõigil stress, ei ole midagi teha.
Sel nädalal saame ka omad uued mõõdud. Kuidas omal ka läheb, pisipere on terve ja muidugi ise ka.