Kuupäev: 10. July 2012, kl 01.16
Ma ikka loodan, et plussi ei tule, ja püüan ka selle nimel pingutada. Mulle meeldib selline väike võistlus, siis pread ennast kohe kokku võtma. Õnneks nüüd on juba nii palju kodumaist sööki võtta, et lust kohe süüa. Olen nüüdseks sissetoodud õunad oma menüüst välja jätnud, olin varem ikka hull õuna pugija. Aga juba on alanud arbuusi hooaeg, ja poodides ja turul on väga head ja magusad arbuusid. Kusjuures eile jätsin õhtusöögi ära ja sõin kõhu arbuusist täis, tundub, et mõjub hästi.
Ja trenni tuleb teha, suvel on väga palju võimalusi ja saab viibida palju õues. Täna niitsin kaks tundi käsiniidukiga muru, niidukil on küll vedamise mehhanis peal, aga ma ei kasuta seda, lükkasin omal jõul edasi, raske oli küll, aga oli ka korraliku trenni eest, pausi pidasin nii palju ainult kui jõin vett. Veepudel peab ikka koguaeg kõrval olema. Ja nüüd õhtul kella 9 ajal käisin koeraga 10km jookmas, väga mõnus oli, kui päike ära kaudus, siis oli eriti mõnus õhk
Tuleb igat asja teha suure rõõmuga ja mõelda, et saab ka füüsilise koormuse.
Pole veel palju alla võtnud, kõigest 2,6kg, aga juba olen saanud esimesed komplimendid ja just selle kohta, et olen allavõtnud
Nii, et kõigile jõudu ja pidage ikka vastu. Kui tekibki tahtmine alla anda, siis mõelge sellele, et teete seda ainult iseenda jaoks, oma heaolu parandamiseks. Mis siis, kui tuleb mõni lisa gramm või kilogramm vahest juurde, sellest pole midagi, tuleb uuesti ja paremini proovida, peaasi, et alla ei anna