Kuupäev: 22. January 2013, kl 09.32
Tere,
kuidas teil läheb?
Mina ikka täielikult maadlen selle kaaluga. Loobusin sellest Naistelehes kiidetud kaalukate hommikusöögist ning kaal hakkas uuesti langema. Minu poolt soovitus, sööge hommikul teraviljatooteid ja valku ning kõht korralikult täis

Magus hommikusöök ei sobi kuhugi, vähemalt minu jaoks.
Avastasin enda jaoks kaks huvitavat kodulehekülge, mis inspireerisid kaalulangust rahulikumalt võtma.
www.kehakool.ee ja
www.kaalustalla.ee
Ma ise ei plaani mitte midagi osta ning loen ainult nendel kodulehekülgedel tasuta artikleid ja blogipostitusi. Mõlemas on soovitus muuta toitumist. Mulle meeldib kehakool.ee soovitus, et alustama peab väikestest muudatustest, et need muutuksid elustiiliks. Samas meeldib mulle ka kaalustalla.ee soovitus, et liigutama PEAB. Trenni tegemine on täiesti normaalne, rääkigu sõbrad või teised tuttavad mistahes, et oled niigi sale jne. Trenn ja tervislik toitumine on siiski elustiil, mitte projekt mingil perioodil.
Kui duelli avasin, siis minu üllatuseks liitus meiega nii palju KMI järgi normaalkaalulisi duellitajaid. Ma alguses mõtlesin, et milleks neil veel vaja kaalust alla saada. Ja tegelikult ma küsingi, miks te tahate kaalust alla saada?
Mina tahan kaalust alla saada sellepärast, et ma olen natuke ülekaaluline ning ei tunne ennast oma rasvase kõhuga hästi. Samas ma saan aru, et ka normaalkaalus inimesed peavad kogu aeg nn dieeti. Selleks, et normaalkaalus püsida peabki tervislikult ja mitmekülgselt toituma. Ja saiakesed, krõpsud ja keedukartul ei ole mitmekülgselt toitumine.
Igal juhul jätkan ma koduste trennidega, mis internetis tasuta saadaval, ja üritan ekstreemse näljutamise asemel leida sobivaid toite, mis kaalu alandavad. Minu jaoks on kalorite piiramine 1500 kcal-ni näljutamine. Ma olen oma toitumist siin jälginud ja sisestanud üsna pikalt ning minu jaoks on hästi, kui mu kcal-id jäävad 2000 piiresse. Otsustasin nüüd kaloreid mitte lugeda ning selle asemel hoopis osta koju ainult seda, mis on tervislik. Selle nädala alguse menüü on minu mehe jaoks olnud kummaline, kuid usun, et ta harjub sellega. Pealegi on mu mees tugevalt ülekaaluline ning talle kulub ka tervislik toit ära. Kahjuks pole ma suutnud teda loobuma panna kartulikrõpsudest, limonaadist ja õhtustest snäkkidest (nt toorgrillvorstid, ahjupeekon, grillliha jms).
Aga millised on teie halvad söömisharjumused ja kuidas te sellest võitu saate?