Kuupäev: 07. March 2013, kl 11.41
Hei,
minul kaal jätkuvalt seisab paigal, aga mis siis - vähemalt enam ei liigu ülespoole

Söömisega olen joonel, vetsuskäimisega kah

Minul on nii, et kui ei söö korralikult, st söön nt burksi, friikaid, pitsat - ühesõnaga rämpstoitu, siis mul kõht kohe kinni. Ja siis olen ikka hädas kohe mitu päeva. Kui aga olen korralik, siis selliseid probleeme pole. Seega organism annab koheselt märku, et seda jama pole sulle vaja

No aga vahel on seda vaja
Sabazios - sul on õigus - rutiin, toitumise korrapärasus - see on kaalulangetamise alus! Küll saad end joonele, kui kõik jälle tavapärasesse olukorda läheb! Sa oled ju tubli!!! Vetsuskäimise koha pealt - mu tütar kasutab ka neid puuviljatablette, kui ta hädas on - need pidid kõige paremad olema, ei pidavat jah kõike organismi eest ära tegema, lihtsalt tagant utsitama - nii nagu ursull kirjutas! Ega selle punnis kõhuga on ikka kehva olla küll! Ja kaal ei lange tõesti, kui kogu kraam mis sisse sööme välja ei tule

Täna tennivaba päev, lähen õhtul masaazi, siis peab kogu see hea kraam mis peale määritakse kehasse sisse imbuma

Aga muidu on olemine ok, vast suudan ka mõne grammi homseks maha saada, siis oleks kohe hoopis parem tunne! Homse kaalumiseni!
Päikest!