Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: EelmineEsimene...56789101112131415Järgmine
Asukoht: 13 / 15
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 29. March 2013, kl 10.34

Päikselisi pühi ka minu poolt!!

Minu number on täna siis 76,1, ehk 500g langustgrinning smiley
Eesmärk on veel kaugel kaugel, aga tibusammudega liigun ikka selles suunas, ja iga väiksemgi langus on ju motivatsiooniks edasi liikuda smiling smiley

Minul seisab ka nüüd ees ühe magusa ja rammusa koogi küpsetamine, sisaldades kõvasti kondentspiima ja šokolaadi tongue sticking out smiley Aga otsustasin, et söön ainult ühe tüki sellest ja ülejäänu päeva toitun põhiliselt juurviljadest. Kuigi tundes ennast on mul väga raske ühe tükiga piirduda smiling smiley Kui kook valmis, jagan lahkelt ka retsepti ja muidugi vesistama ajavat pilti tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 29. March 2013, kl 10.50

Tere!
Ma ei julgegi oma kaalunumbrit siia täna öelda sad smiley
Aga noh mis teha kui see on tõusnud ja täna näitas kaal 94,2 angry smiley
Eriti nukraks teeb see, et terve nädal pole patustanud, 6x nädalas trenni tehtud ja kaal on tõusnud. Ma siiralt loodan, et see on lihaste arvelt ja viljakate päevade süü, sest kaal näitab rasva % langust.
Loodan, et kõikidel teistel on ilus langus ja minu kaalutõus meie grupi tulemust nii julmalt ikka maha ei tõmba. Sorry, kui teid alt vedasin.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Zant
Kuupäev: 29. March 2013, kl 10.54

Ilusaid pühi kõigile!
Minu selle nädala kaaluks jääb eelmise nädala oma - lihtsalt unustasin eile hommikul kaaluda ja õhtul tulime ära maale, kus mul kaalu polesmiling smiley Aga ega mul midagi rõõmustavat ei ole, mitmel õhtul ei ole suutnud normi jääda, nii et.... Kuidagi motivatsioon on ära kadunud, trenniõhtutel olen ka mõelnud, et äkki ei läheks... Nõme! Aga esmaspäevast lähen ingliskeele kursustele, 3x nädalas, 2 kuud jutti, äkki see paneb elu käima! Eks näis!
Päikest!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: nuustik
Kuupäev: 29. March 2013, kl 13.27

tere ja häid pühi kõigile! minu kaal sama ehk 75,7kg. mingeid suuremaid küpsetamisi ma ei plaani, küll aga ilmselt tuleb ohtralt mune süüa pühapäeval smiling smiley nii et ehk siis järgmisel reedel paistab, kuidas pühad mõjusid.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Sabazios
Kuupäev: 29. March 2013, kl 15.27

Minu tänane kaal 69,8, seega -200g. Vähe, aga midagigi! Enesetunne on küll super!

Ilusaid pühi kõikidele!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 30. March 2013, kl 08.06

Hommik!

Kas võib veidi sohki ka teha? Mul täna hommikul näitas kaal 93,6kg, st. hakkab jälle normaalseks tagasi minema (kuigi eile sõin torti smiling smiley). Viljakad päevad on lõppemas. Kas võib äkki selle numbri sinna tabelisse panna? Siis oleks +300g võrreldes eelmise nädalaga. Kui ei, siis eks järgmine nädal lajatan lihtsalt suurema miinusega ja olen jälle võidumees! winking smiley

Ilusaid pühi kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 30. March 2013, kl 09.00

Päikselist hommikut.

Ursull, muutsin su kaalu tabelis ära. Siis on sinuga järgmine nädal lihtsam konkureeridaspinning smiley sticking its tongue out

Käisin eile 10-kilomeetrisel kepikõnnil. Tänane ilus ilm juba kutsub. Nii tahaks jooksma minna, aga metsateed on ikka hullult libedad. Kepikõnd vist ainuke võimalik väljund täna.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 30. March 2013, kl 09.19

Tänud annike! smiling smiley
Nüüd on mul mingi mott ka ees, et pean pingutama.
Eile käisin jooksmas ja eluraske oli kuidagi. 2 päeva oli jooksust paus ja kohe annab tunda. Põlv oli jälle pärast jooksmist valus, aga õhtul määrisin jalad hobusekreemiga kokku ja hommikuks Voilaaa! valu kadunud. Miks ma ennem selle kreemi peale ei tulnud? Endal mul seda ligi terve liiter kodus vedelemas.
Täna vist jooksma ei jõua sad smiley Peame maale minema, mis tähendab seda nagu aimate, et söömisest ei pääse. Lisaks 1 sünnipäev ka veel. Üritan mõistlikuks jääda.

annike, muide kepikõnd põletab paremini vana rasva kui jooksmine winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 01. April 2013, kl 06.09

Hommikust!

Kuidas pika nädalavahestuse üle elasite?
Mul läks laupäev suht raskelt, käisime 1 aastase lapse sünnipäeval ja laud oli seal selline nagu oleks pulmad, ikka praad, sült, mitu erinevat hapukoore-majoneesi salatit, igasugused hapud lihad, kalad ja snäkid, 3 väga rajudat ja väga maitsvat torti-kooki. Üritasin pidevalt taldrikul mingi miinimum kogus toitu peal hoida ja korraga tõstsin vaid lusika täie juurde ning võimalikult aeglaselt sõin. Ikka läksin räigelt ägisedes sealt minema. Eile sõin kodus vaid jänestetoitu, sest nii raske oli olla ja karistasin end ligi 6 km jooksurajaga (1km pikem kui tavaliselt). Veremaitse tuli viimasel kilomeetril juba suhu, aga ikka punnisin lõpuni.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 01. April 2013, kl 06.14

KAALUTABEL 29.03.2012

Siit siis tuleb meie selle nädala kaalutabel. Tublimaks osutus Cocochanel - kaalukadu 0,5 kilo.
Kokku kaotasime kamba pelae 0,7 kilo. Kokkuvõttes Oli suhteliselt tagasihoidlik nädal. Samas õnneks ikka miinuse nädal.

Järgmiseks nädalaks ilusaid miinuseid meile kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 01. April 2013, kl 18.25

Minu nädalavahetusse kuulus rohkem liha kui tavaliselt ja rohkelt magusat. Samas ka rohkelt liikumist. Tegin kõigil kolmel päeval 10 kilomeetrise kepikõnni ringi.
Loodan kõigest hingest, et Ursull, sinu jutt vana rasva põletamise kohta vastab tõele.
Tänane kaalunumber oli küll natuke suurem kui reedel, aga küll ta jälle õige suuna võtab.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 01. April 2013, kl 18.52

Noh rasvapõletuspulss on ju teada sinna 120-130 kanti smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 02. April 2013, kl 15.23

Tere!
Minu väga pikk nädalavahetus läks muidu hästi, pärast pikka talve esimene käik suvilasse ja seal sai siis kõvasti oksi lõigatud ja tassitud, ühesõnaga pool päeva lumes müttamist grinning smiley
Ja eks pühadelaual oli hõrgutisi kuhjaga, mida ma muidugi tarbisin ka. Ja lisaks sadasid üks õhtu sõbrad külla koos oma külakostiga, millest muidugi ei puudunud juust ja kala ja sai. Nii et patustatud sai omajagu smiling smiley
Reedeni veel mõned päevad küll aega, aga kahtlustan et ei suuda oma pattusid selleks ajaks lunastada, ju vist ei tule kõige parem tulemus cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Sabazios
Kuupäev: 03. April 2013, kl 06.56

Mul on kõik metsas. Pool elu kokku varisenud ja viimaste päevadega olen söönud rohkem kui viimaste nädalatega kokku. Tänasest olen jälle korralik ..

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 03. April 2013, kl 09.24

Sabazios, mis juhtus? confused smiley Kas kõik on ikka korras?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Sabazios
Kuupäev: 03. April 2013, kl 09.26

Ei ole miskit korras, aga peab hakkama saama ja ei hakkaks siin kogu kasutajaskonna ees asja lahkama. Kõik on lahendatav ja keegi surnud ei ole, lihtsalt meeletult jamamist ja suurt stressi on pikaks ajaks..

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 03. April 2013, kl 10.12

Mul oli ka paar nädalat tagasi suuremat sorti stressilaine seoses tööga, mis muidugi kajastus kohe ka kaalunumbris. Aga sain nagu tasapisi jälle reele. Mõtlesin enda jaoks asjad ümber natuke - kui ma seda tööasja muuta ei saa, siis saan ju muuta ennast, sealhulgas kaalunumbrit winking smiley

Küll kõik saab korda! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Viira
Kuupäev: 03. April 2013, kl 13.43

Sabazios, ma tean, mis sa tunned... endal on hetkel täpselt sama tunne... kuidagi rahutu on olla, aga ainus asi ongi see, et vähemalt söömine on sel nädalal kontrolli all olnud. Imelik, sest tavaliselt ajab masendus mind sööma. Kõik saab korda. Kui üks uks sulgub siis kusagil avaneb teine. Nii lihtsalt on.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 03. April 2013, kl 19.29

Stressist on nii kergesti hakata lihtsalt õgima ja kilod muutkui tulevad.
Enne sellisesse olukorda sattumist oleks hea peas läbi mõelda, et mida sa siis teed või ei tee kohe kindlasti. Kuidas oma stressi suunata.
Meil tööl ka keerukad ajad ja tööl saan vaevu 3000 sammu täis ja õhtuks kui olen närvipundar siis jooks on parim lahendus stressi suunamiseks. Isegi spordisaali minek mingisse aeroobikasse pole nii hea kui lihtsalt üksi joosta, nii palju kui jaksad. Mul on vähemalt nii. Te mõelge, mis teid aitaks rasketes olukordades, et käsi nii kergelt toidu suunas ei tõuseks.
Olge tublid, küll saate jälle reele.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 05. April 2013, kl 05.51

hommik!

ei midagi rõõmustavat, kaal seisab. Kõigest -100g ehk 93,5kg. Aga eks ma tean ka millest see on. See nädal on tööl ka mulle olnud suht stressirohke ja närviline värk. Selle tõttu pole jõudnud 2 plaanitavasse trenni minna. 2 patustamise päeva on ka sel nädalal olnud: nädalavahetusel käidud sünnipäev ja eile suurest näljast ja ajanappusest sai Mäkist mingi eine kaasa ostetud. Pole seda jama söönud vähemalt aasta, kui mitte rohkem. Kui burksi ära sõin ja kartuleid nosima hakkasin, läks poole pealt söögiisu täiega ära. Jäin friikate pakki uurima ja nägin seda kalorite hulka, mis seal peal oli ning viskasin poole pealt paki minema grinning smiley Nojaaa jälle see kõhukinnisuse jama ka on veel minujaoks teema. Igapäev nagu ei taha tablette seepärast võtta.
Aga väljas on juba nii ilus soe, lumi sulab väga kiiresti. Saab aina rohkem ja rohkem õues liikuda. See teeb meele heaks.
Loodetavasti, st. KINDLASTI teistel on ilusamad kaalulangused, kui mul see nädal! Jõudu! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Zant
Kuupäev: 05. April 2013, kl 07.16

Tere.
Palun mind kustutada nimekirjast, kuna arsti korraldusel ei tohi ma hetkel kaalulangetusega tegeleda.
Teile kõigile aga kindlameelsust ja vastupidamist!
Päikest!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 05. April 2013, kl 09.03

Hommik!
Minule võib märkida 75,8kg, mis teeb siis 300g langust smiling bouncing smiley
Võiks muidugi rohkem olla, aga arvestades pühadeaegset patustamist, olen väga rahul tulemusega. Tegin hommikul juba ühe kõvema spinningu trenni ka, aga pärast seda unustasin kaaluda, võibolla juba väiksem number winking smiley Ma olen jälle aru saanud, et peab ikka cardio trenni ka tegema, võhma jälle nii väheks jäänud talvega. Ootan juba lumevaba aega, saab lõpuks jooksma ka smiling smiley

Toredat reedet kõigile!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 05. April 2013, kl 12.44

Zant - loodan, et sinu tervis paraneb ja võid jälle tegeleda vabalt kõigega - ilma arsti ettekirjutusteta!

Nüüd on meid järgi siis 6. Keegi meist pole veel enda poolt püstitatud eesmärgini jõudnud, seega võiksime veel vabalt jätkata. Kuidas teile tundub?

Minugi nädal ei olnud kergete killast. Madistasin pühadest tekkinud tagasilöögiga. Nädala languseks tuli seekord 200 grammi - kaal täna hommikul 64.5. Mitmel päeval oli tunne, et lööks kogu sellele kaalulangetusele käega. Välimus juba enamvähem. Aga õnneks sain endast võitu. Ei saa leppida tulemusega- enamvähem. Tahan endale parimat!

Seda soovin teilegi.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 05. April 2013, kl 13.33

Zant, soovin sulle palju tervist, mis iganes häda või õnn sind ei kimbutaks!

Mina olen kaalulangetamise jätkamise poolt. Tunnen, et ma pean seda tegema just sellisel viisin nagu kalorite lugemine, sest see tunnetus kui palju võin süüa on kiire kaduma. Pikendasin endal juba Kaaluabiga "lepingut" ka, seega võin juulini lõtva jätkata ja tegelt veel enamgi. Usun, et ma ei saaks juulikski veel normaalkaalu. Püstitan endale lühemaajalisi eesmärke. Praegu tahan kaalule 8 ette saada, siis 7 jne. Minusuguse ülekaalu juures võin veel 2 aastat kindlasti jätkata winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Viira
Kuupäev: 05. April 2013, kl 15.56

Tere kullakesed!

Minu elu on nagu ameerika mäed... ikka üles ja alla ja üles ja alla... nagu ka mu kaalgrinning smiley Aga tänane päev on olnud tugeva suunaga üles... Nimelt käisin täna kehaanalüüsi tegemas ja olin valmis kõigeks, aga mitte selleks, mis mulle seal öeldi... nimelt, et ma olen justkui "ideaalne naine"grinning smiley

Minu keha bioloogiline vanus on 19 aastat.... kuigi tegelikult olen peaaegu 28grinning smiley No öelge, kas ei teeks selline teade tuju heaks?winking smiley Lisaks sellele selgus, et absoluutselt kõik teised näitajad on ka ideaalilähedased sh vee hulk kehas, luustiku kaal, rasvaprotsent, lihasmass ja sisemise rasva protsent ka. Olen täpselt sellist tüüpi kehaga inimene, kellel kogu rasv koguneb kehal kõhule ja olen kuulnud, et see on kõige halvem variant üldse... ja nüüd selgus, et rasva minu siseorganite ümber on just nii vähe kui üldse võimalik.

Üks mulle veel ülioluline asi oli see, et minu tereeningud on end ära tasunud, sest mu kehas on 62,5 kg-st 45,8 kg lihasmassi... juhhuuuu! Ja kuigi mu täielik ideaalkaal oleks ikkagi 58 pole selline tulemus ju üldse pahasmiling smiley Te ei kujuta ettegi kui õnnelik ma pealse seda olin. Õnneks on ikka nii vähe vaja, sest ma tean ju küll, et seda ei saa tõielikuks tõeks pidada, aga who cares?tongue sticking out smiley

Üldiselt on minu kaal siis praegu 62,5 ja vastus küsimusele, kas jätkata on kindel jah.

Edusammudest veel nii palju, et lõpuks jõudsin ka mina sel kevadel esimest korda jooksma... Külm oli ja jooksin kõigest umbes 5 km, aga asi seegiwinking smiley

Igaljuhul... edu kõigile ja teadke, et iga halb asi viib millegi heani nagu minul sel nädalalsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 07. April 2013, kl 20.51

Siit siis tuleb meie selle nädala kaalutabel:

KAALUTABEL 05.04.2013

Tublim jälle Cocochanel, langust kokku 300 grammi. Oleme kogu kambaga kokku langetanud juba natuke üle 30 kilo. Pole paha tulemus, eks ju!
Loodan, et Sabazios ja Nuustik annavad endast ka märku ja jätkavad meiega duellitamist.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 08. April 2013, kl 06.03

Hommikust!

Täna hommikul tuli mu kaalule kaua oodatud 92 lõpuks ette. Issand kui kaua ma seda ootasin. Tundus, et ei tahagi see number ette tulla. Teile kõigile kindlasti naljakas seda lugeda, aga ma ise olen õnnejunn.
Eile käisin jooksmas ja seekord tundsin juba, et nii kerge on joosta, et teen pikemalt. Tavapärase 35-40 mintsa asemel terve tunni.

Ilusat uut kaalulangusnädalat teile kõigile! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Sabazios
Kuupäev: 08. April 2013, kl 08.09

Tere tere!

Olen end nüüd vaimselt kogunud - käisin nädalavahetusel maal akusid laadimas ja nüüd tunnen end paremini. Kaal on tõusnud, 71,6 tänane kaal. Seega päris suur tõus, aga kui arvestada KUI PALJU ja valimatult ma terve eelmise nädala sõin, siis ei imesta ja olen õnnelik, et rohkemgi ei tõusnud. Nüüd aga edasi!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 08. April 2013, kl 10.34

Tere!
Issand kui naljaks on lugeda, et mina olin kõige tublim kaalulangetaja, ma omaarust ei ole üldse nagu tubli smiling smiley
Eelmisel nädalal tuli mul kokku 4 trenni, hakkan jõudma oma mugavus-tsooni, juhhuu! Tundes oma keha, tean et pean 4 trenni nädalas tegema, ei ole sellest 1 või 2 trennist mingit kasu. Ja ikka rõhk cardiole, kuigi see on nii piinav grinning smiley aga vähemalt pärast on elu hea olla.
Muidu olin nädalavahetusel väga korralik, kuni eile õhtul mees tahtis oma lemmik kooki smiling smiley Eks ma pidin talle selle ikka tegema, muidu vaeseke jääb päris nälga minu taimetoitluse ja dieedi kõrval grinning smiley Ja ilmselgelt lubasin endalegi mõned tükid, aga vahest peab ju endale midagi lubama ka. Reedeni neli päeva aega, ehk jõuan maha rassida need koogitükid.

Mina olen igatahes jätkamas siin keskkonnas, ja heameelega ka meie väikses duellis, see on minu jaoks üsna oluline motivaator.
Jõudu meile kõigile selleks nädalaks!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 10. April 2013, kl 04.59

Tere!

Kesknädal käes. Kuidas tunded ja meeleolu?
Ma nüüd päris igapäev trenni ei tee. Jilliani trenn tegelt sai juba mitu nädalat tagasi läbi. Olen seda asendanud väljas liikumisega. Seega nüüd tuleb mul trennipäevi mingi 4x nädalas (vahepeal oli 6), aga samas on need 4x vähemalt 1h pikkused. Oma jooksudistantsid olen suutnud ka nüüd 4 km pealt venitada ligi 7 km peale. Uueks motivaatoriks tegime sõbrannaga end Endomondo kasutajateks (+ mobiili ka vastav äpp) ja seal on võimalik nö. üksteisele või teistele väljakutseid esitada. Võistleme nüüd 1 kuu aega järjest kes rohkem kaloreid põletab. Kaotaja peab võitjale tegema Viimsi päevaspa välja ja on kohustatud ka ise kaasa tulema smiling smiley Seega motivatsioon on päris suur end rohkem liigutada.
Loodan, et see nädal saan teile juba ilusaid numbreid öelda.

Ps. lisasin eile retseptidesse šnitslisalati, proovige. Tõeliselt nämma :p

Valikud: VastaOsunda
Kokku: EelmineEsimene...56789101112131415Järgmine
Asukoht: 13 / 15


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.