Kuupäev: 05. April 2013, kl 18.56
Tere kullakesed!
Minu elu on nagu ameerika mäed... ikka üles ja alla ja üles ja alla... nagu ka mu kaal

Aga tänane päev on olnud tugeva suunaga üles... Nimelt käisin täna kehaanalüüsi tegemas ja olin valmis kõigeks, aga mitte selleks, mis mulle seal öeldi... nimelt, et ma olen justkui "ideaalne naine"
Minu keha bioloogiline vanus on 19 aastat.... kuigi tegelikult olen peaaegu 28

No öelge, kas ei teeks selline teade tuju heaks?

Lisaks sellele selgus, et absoluutselt kõik teised näitajad on ka ideaalilähedased sh vee hulk kehas, luustiku kaal, rasvaprotsent, lihasmass ja sisemise rasva protsent ka. Olen täpselt sellist tüüpi kehaga inimene, kellel kogu rasv koguneb kehal kõhule ja olen kuulnud, et see on kõige halvem variant üldse... ja nüüd selgus, et rasva minu siseorganite ümber on just nii vähe kui üldse võimalik.
Üks mulle veel ülioluline asi oli see, et minu tereeningud on end ära tasunud, sest mu kehas on 62,5 kg-st 45,8 kg lihasmassi... juhhuuuu! Ja kuigi mu täielik ideaalkaal oleks ikkagi 58 pole selline tulemus ju üldse paha

Te ei kujuta ettegi kui õnnelik ma pealse seda olin. Õnneks on ikka nii vähe vaja, sest ma tean ju küll, et seda ei saa tõielikuks tõeks pidada, aga who cares?
Üldiselt on minu kaal siis praegu 62,5 ja vastus küsimusele, kas jätkata on kindel jah.
Edusammudest veel nii palju, et lõpuks jõudsin ka mina sel kevadel esimest korda jooksma... Külm oli ja jooksin kõigest umbes 5 km, aga asi seegi
Igaljuhul... edu kõigile ja teadke, et iga halb asi viib millegi heani nagu minul sel nädalal