Kuupäev: 07. February 2013, kl 00.53
Tere hilisõhtut, Saledad Pontsikud
Kas mingit võimalust oleks veel teie grupiga liituda? Kuidagi nagu tundub, et mul numbrid enamusega teist üsna sarnased ja eesmärk ka. Olen 162cm ja kaalusin eelmise reede seisuga 70,9. Eesmärk on 58.
Eelmisel aastal liitusin Kaaluabiga, aga tulemust sellest ei tulnud. Põhiliseks vabanduseks enda jaoks oli see, et imetasin siis veel oma teist last ja siis ju ei saagi väga jälgida, mida sa sööd, et äkki piim kaob ära. Nüüd näitab kaalunumber sama mis eelmise aasta alguses kuigi nüüdseks juba 3 kuud ei ole last imetanud.
Kaaluabiga liitusin uuesti täna, sellepärast ei ole viimase nädalaga kaalus muutusi olnud.
Kui oleksite nõus mind enda gruppi võtma, siis oleksin väga, väga tänulik ja loodetavasti saan selle ühe päevaga vähemalt mõnisada grammi miinust ka näidata.
Jään ootama teie tagasisidet mis loodetavasti on positiivne. Nii tore oleks selles grupis olla - mulle pontsikud ka hullupööra meeldivad
alles nädalavahetusel sai sõõrikukohvikus käidud, see vist pikaks ajaks nüüd viimaseks korraks jääb. Aga saledaks saamise siht on nüüd ikka rohkem silme ees kui kunagi varem!!!