Nüüd aga täiega edasi ja tahaks ikka miinuseid näha. Kevad tuleb lähemale, päike paistab nii ilusti, nüüd ei tohi enam järele anda, et õhemates riietes kenam välja näha! 

Ei teagi, kas töökoha kolimisega seoses stressist ja/või vähesest vedeliku tarbimisest (lugesin, et ka see võib põhjuseks olla). Kaal on võrreldes reedega plussis, aga ise arvan, et selle taga ongi kõhukinnisus, loodan, et saan ruttu jaole. Päikest!
Loodan jätkuvalt ka enda kaalul miinust nägema hakata, et oleksin sama tubli kui kõik teie siin. Jätkuvat edu teile kõigile ja et see üleliigne kaal koos päikesega ära sulaks 
Sest kuna kaal liigub seni ilusti siis tundub see kõik nagu lõbus programm

aga see tabel ei näita mu kaalu???? Ma ei saa aru, äkki keegi saab aidata. Sain oma paar nädalat kestud kummalisest kaalutõusust siis lõpuks välja. Loodan, et jätkub ka samal rajal mitte ei tõuse enam 
Pigem on praegu tunne, et teeks täna veepäeva 
pole kunagi teinud, aga no lihtsalt nii vastik on olla, nagu väike rullike ja kaal hoopis tõuseb selle asemel, et hooga langeda nagu alguses.
Muutsin teil mustaks ning nüüd ongi teie kaalud tabelis ( anchey ja Bondolino) ning Bondolino oma sisestasin ise. Kui läks midagi valesti siis tehke muudatused.
Aga kui tuleb sekka ka mõni pluss siis pole hullu, pingutame aga ikka edasi.
Oh, päris hirmus nii must-valgel seda numbrit vaadata

Uuel nädalal uue hooga!
aga seda hirmu tegelikult veel pole, et soovitud kaaluni enne seda peaksin jõudma. Duellis olen pannud hetkel eesmärgi 62kg aga tegelik eesmärk oleks sinna 58-59 kanti jõuda (60 oleks ka juba supper).

natukene kodus midagi teen, vahest käin jalutamas aga töö on mul vahest kiire ja siis jooksmist ning ringi siblimist palju (aga see ka vahest).
Vahest läheb isegi rohkem aga kaal langeb väga ilusti. Ning kui trenni teeksin siis sööksin vist veelgi rohkem.
No seedimise olen vähemasti enam-vähem korda saanud, aga veebruari "punased" jäid vahele, loodan nüüd märtsi peale. Üle ei söö, aeg-ajalt ikka kõnnin ka 10 km pikkuseid ringe, aga kaal juba 2. nädalat sama või siis kõigub 300g siia-sinna. Ei tea, mis ta tahab must saada...

Motiveerib ikka küll.
See kaalu alandamisega vaeva nägemine motiveerib ikka tervislikumaid valikuid tegema küll.
Mina sellel korral oma kaalu edastan laupäeval, sest reedel pole kaalu, kus kaaluda. Pöidlad pihku, et ma mingi suure sööminguga seal ei lõpeta
Aga proovin alati valida mõnusama aga ütlen ausalt, et kooki söön ka
Sest mulle meedlib elu nautida.

Ma olen kohe põnevil, mida siis reedel kaal näitab, loodan, et ta ei varu halba üllatust mu jaoks. Kõndima pole sel nädalal jõudnud, aga veel ehk jõuan. Kuna mees sõidab nüüd reedest kaheks nädalaks Islandile koolitusele (jah, ma olen kade!), siis on mul kodus sellevõrra kergem, et teen süüa ainult endale. Kahjuks ta pole juurikaarmastaja, aga mina tahan just nendega rohkem eksperimenteerida.