Kuupäev: 18. February 2013, kl 11.10
Tere tulemast kristiinam! Märgi aga tabelisse enda andmed ära ja siis reede hommikul sisesta õige kuupäeva juurde hommikune kaal. Omavahel arutamine käib täpselt selle järgi kuidas kellelgi tuleb tuju teiste duellitajatega oma meeleolusid jagada
Selline tegevus on iga kell teretulnud, aktiivsus on oodatud
Minu nädalavahetus läks siis nii, et reede õhtu sõbrannadega India restoranis + kes-nüüd-mäletabki-mitu kokteili, laupäev oli vähe rahulikum ja eile hommikul kodused singi-juustu pannkoogid. Nii, et kui keegi tahab teada kas reedest esmaspäevani on võimalik sujuvalt 500g juurde võtta, siis uskuge mind, see on lapsemäng, ärge parem hakakegi ise seda üldse järele proovima
Aga reedeks on plaan ikka vähemalt 100g miinust näidata kui rohkem ei tule. Eile õhtul joodud Figura1 tee on oma mõju juba avaldanud
ja nüüd lapsega õue pikemale jalutuskäigule!!
Minu viimase nädala kaalulangus muidugi oli ka otseselt seotud sellega, et just reede hommikul pikemalt tualettruumi asja oli. Et kui vahest on paar-kolm päeva vahet, siis õigel ajal käimine näitab kohe ka kaalu peal hoopis teisi numbreid.
Jõudu ja jaksu kõigile kuni reedeni! Minu patupäevad on nüüd igal juhul pikemaks ajaks läbi saanud ja iga amps läheb kirja. Rohkem enam oma kehaga eksperimenteerida ei taha - peale ülimageda plussi ei ole sellest muud tulemust niikuinii oodata!!