Kuupäev: 18. May 2013, kl 11.30
Tänud, et kampa võtsite! Koos on kindlasti lihtsam kaalu langetada
Olen pähe võtnud, et püüan järjepidev olla, mida näitab ka see, et hetkel juba üle 4 kuu panen igapäev täpselt kirja mida ma söönud olen. Selle perioodi peale on max 3 päeva olnud kui pole saanud kõike kirja panna. Ei mingit lühiajalisi dieete. Parem aeglaselt eesmärgini, kui ekstreem kaalulangetusi, millel on siiani vaid jo-joo efekt olnud. Lasen kehal harjuda uute muutustega aeglaselt, siis ka lihtsam säilitada.
Olen sünnitanud 2 last (viimane 2010 aastal) ning enne esimest last kaalusin 65kg. Kuigi kummagi rasedusega olen vaid 10kg juurde võtnud on pärast sünnitust hakanud kaal metsikult tõusma. Rekordaastatel kaalusin 130kg ringis. Tänaseks olen viimase lapse beebikilod nö. alla saanud.
Olen enda jaoks avastanud taas jooksmise, mida ma kooli aeg täiesti vihkasin ja pole kunagi armastanud ega ka jaksanud joosta. Nüüd üritan ülepäeva ikka mingi 5-8km ringi sörkida. Kui pulss liiga kõrgeks läheb siis kõnnin. Armastan orienteerumist, ujumist ja rattasõitu. Nende kõigiga üritan vähemalt korra nädalas tegeleda, praeguse aastaaja juures. Ilusate ilmadega väga treeningsaali ei kutsu. Lisaks vajab veel koer igapäev jalutamist ja aed hooldamist. Seega kõik võimalused liigutamiseks on olemas, peaasi, et motti jaguks